Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamm sie

Ktora z Was czuje sie tak ladna, ze...

Polecane posty

Gość pytamm sie

w duchu nie boi sie innych atrakcyjjnych kobiet? ja jestem fajna, ale mimo wszystko czuje respekt do innych kobiet... czasami to gluie jest ale tak mam

Gość Agnieszka._.
I dobrze, jak ktoś nie ma chociaż odrobiny pokory w sobie - to staje sie smętnym bufonem, zapatrzonym w siebie.

Gość Agnieszka._.
Jesteś ładna, dodaj do tego dobre cechy charakteru i bądź spokojna. Jesteś wyjątkowa.

ja nie musze sie czuc ladna bo ja jestem tego pewna :);) i nie tylko ja :) jedno jest pewne-faceci boja sie ladnych kobiet,boja sie ze dostana kosza i ich ego spadnie do zera. dlatego fajne laski nie moge najczesciej znalezc faceta, oczywiscie te ktore go szukaja :) niektore preferuja byc singlem .);););)

ja się nie boję żadnych innych kobiet, ale nie dla tego, że uważam się za taką piękną, tylko dlatego, ze mój partner postępuje tak, że ufam mu w 100 % - ach (przynajmniej na razie ;) )

ja czuje sie ladna bo jestem zakochana i to widac po mnie - kazdymi mowi to. wiem ze sa tez inne i o wiele ladniejsze ode mnie ale mnie to nie rusza. mam swojego miska i on mnie wielbi. to wystarczy

Gość oolutka
nie:( wszyscy mówią mi, że jestem bardzo ładna ja staram sie o siebie dbać... ale moja samoocena jest koszmarna- kiedy byłam dzieckiem tata nas zostawił, iw yhowywałam sie z bardzo newrową mam (codziennie slyszalam jestes BEZNADZIEJNA) a kiedy sie zakochałam moj chłopak zdradzał mnie z innymi panienkami:( w koncu po dwoch laach jestem sama chodze z glowa w dol, boje sie patrzec w oczy a kazda dziewczyna jest lepsza ode mnie