Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem nowiutka

RIGEVIDON!!!!!!!

Polecane posty

Gość całkiem nowiutka

Witam Dziś byłam u ginekologa i przepisał mi Rigevidon...wczesniej brałam juz Novynette i Regulon ale bardzo sie zle po nich czułam, bolała mnie głowa, piersi, praktycznie cały czas lamiłam a przeciez biore tabletki juz pół roku....od poniedziałku mam zacząć brac ten Rigevidon ale zupełnie nic nie wiem o tych tabletkach. Jeśli któraś z was je bierze prosze napiszcie jak sie czujecie po nich? To są jakies tabletki jednoskładnikowe??? czym one sie róznią od dwuskładnikowych i co to oznacza??? czy to prawda, ze zabezpieczenie jest dopiero po 2 tygodniach stosowania??? czy po nich sie tyje??? za wszelkie informacje z góry dziękuję:)

Gość całkiem nowiutka
zadna z Was ich nie stosuje???? :(

ja biorę i nie mam zadnych skutków ubocznych co nie znaczy, ze Ty nie bedziesz miala bo kazdy organizm reaguje inaczej a jesli poprzednie tak na Ciebie dzialaly to moze sie okazac, że wogole zadnych nie bedziesz mogla brac moja kolezanka chyba z 7 roznych wyprobowala i zadne jej nie podeszly

zabepzieczona jestes 4 godziny po zażyciu pierwszej tabletki jesli wzielas ją pierwszego dnia okresu tycie to tez sprawa indywidualna a ja np schudlam 3 kg :P :P

Gość całkiem nowiutka
moja gin mi powiedziała, ze przy tych nie powinnam miec skutków ubocznych ale gdyby sie cos działo to znów mi zmieni na Yasmin...teraz juz mi je chciała zmienic ale sa drogie i poprosiłam je o cos tanszego :( ale ona mi powiedziała e przez pierwsze 2 tygodnie stosowania Rigevidonu nie jestem zabezpieczona!!! czy to prawda??? troszke sie boje bo ja mam schizy ciązowe nawet jak biore tabletki a nie wyobrazam sobie sexu bez tabletek a tylko np z prezerwatywą:( chyba bym z nerwów umarła:(

Gość całkiem nowiutka
to juz moje kolejne tabletki wiec Rigevidon wezme po 7 dniowej przerwie i podobno bede zabiezpieczona dopiero po 2 tygodniach:(

wiesz co ?? zmien ginekologa :P JEŚLI WEŻMIESZ PIERWSZĄ TABLETKĘ PIERWSZEGO DNIA OKRESU TO ZABEZPIECZONA JESTEŚ JUŻ PO 4 GODZINACH OD JEJ ZAŻYCIA !! chyba, że zaczynasz listek innego dnia ale nie wiem bo nie piszesz nic o tym

Gość całkiem nowiutka
i co to znaczy ze są jednoskładnikowe???? czy to cos zmienia w ich skutecznosci??

a no to chyba, że tak trzeba było od razu pisać :P ale i tak Twoja ginekolog jest niezła bo niby skąd moze wiedzieć, że nic Ci po rigevidonie nie będzie ?? jasnowidz jakiś czy co ?? :O

Gość całkiem nowiutka
no ale ja nie zaczynam ich brac pierwszego dnia okresu!!!!! to są kolejne moje tabletki....mam teraz 7 dniową przerwe po regulonie i od poniedziałku mam brac Rigevidon

Gość całkiem nowiutka
boje si eje stosowac zeby nie przytyc:( no i zmartwiło mnie to ze nie bede zabezpieczona od początku:( jakos gumkom nie ufam:( a czy te tabletki sa tak samo skuteczne????

Gość pauula
jesli zmieniasz tabletki z dwuskladnikowych na jednoskladnikowe to chyba nie powinno sie robic 7-dniowej przerwy...

Gość beebeebee
Hej:) Ja brałam przez rok i po roku brania zaczeło mi się robić strasznie niedobrze. Bolał mnie brzuch, było mi strasznie źle itp. Odłożyłam je i było oki. Po miesiacu wróciłam do nich i znowu źle.Więc dla mnie były nie za dobre. Ale mpja koleżanka bierze i sobie chwali wiec to zależy od organizmu:)

Gość gość
Odsprzedam Rigevidon. Info na: malam@o2.pl