Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula89

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Hej dziewczyny:) mam małe pytanie do was. Jak porozmawiać z mama na temat tabletek antykoncepcyjnych? Bo chciałabym zacząć brać ale nie wiem jak jej to powiedzieć? Mam już 18 lat

Gość asiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
a po co masz mamie o tym mowic? bo nie rozumiem?

moze najlepiej powiedziec prawde? powiedz ze nie chcesz zajsc w ciaze i nie chcesz zeby ona zostala babcia,powinna zrozumiec:);) a najlepiej obgadaj ze swoim facetem ten problem i sie zrzuccie na tabsy:) tez tak robilam za mlodu :);) do ginka mama cie chyba nie musi zaprowadzic :)!! powodzenia!:);)

normalnie :) ja mojej powiedziałam, że idę do ginekologa po tabletki a ona powiedziała dobra , tylko wyrzuć śmieci po drodze :D :D :P :P :D

Gość no to ci powiem że
idź do ginekologa, mam nie musi wiedziec ,chyba ze bedziesz sie zle czula ukrywajac cos przed nia.

no właśnie źle się będę czuła ukrywając coś, a nie powiem jej że chce się kochać z chłopakiem bo my jesteśmy ze sobą 3 miesiące i powie że to za krótko. W ogóle traktuje mnie ciągle jak dziecko Może pójdę do ginekologa a mamie powiem że kazała mi stosować by wyregulować sobie okres

albo powiedz, że masz zaburzenia hormonalne i lekarz kazał zażywać :P chociaż dla mnie to smieszne takie ukrywanie się :P mama powinna być dumna, że jesteś odpowiedzialna i myslisz o konsekwencjach lepiej jak bys przyszla i powiedziala, że jestes w ciąży ?? :P

Tylko jak zacząć taką rozmowę: wiesz mamo chce brać tabletki to sie zacznie na mnie drzec ze jestem gowniara juz myslalam zeby powolac sie na to ze chce poprostu czuc sie bezpieczna poniewac zgwalcili moja 14 letnia kolezanke w bialy dzien w parku boje sie tej rozmowy mysle czy nie zaczekac z nia do moich 18 urodzin a to juz za miesiac