Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinkaxxx

wyjazd za granice-poradzcie mi!!!

Polecane posty

Gość sabinkaxxx

dziewczyny jak sobie zalatwiliscie prace za granica?chodzi mi konkretnie o kraje niemieckojezyczne,czy przez Agencje Posrednictwa Pracy czy moze jechalyscie juz do kogos kto Wam cos zalatwil?Ja chce na wiosne ruszyc do Niemiec ale nie wiem jak zaczac szukac pracy,od czego...odpada praca przy opiece ,moze byc na zbiorach lub w jakiejs fabryce,podzielcie sie doswiadczeniem ...

Gość sabinkaxxx
czy nikt mi nic nie pomoze???

Gość sabinkaxxx
dzieki jak zawsze mozna na Was liczyc

Gość buab
ja rowniez chcialabym wyjechac w tym roku do pracy za granice.. planuje w wakacje i rowniez nie wiem jak mam to zalatwiac :(

Gość kazdy sposob zalatwiania jest
dobry.niewiem jakiej odpowiedzi oczekujesz.ja np zalatwialam sobie wyjazd przez biuro posrednictwa.(do uk zawsze).kto ma znajomych jedzie do znajomych.a kto ma odwage zalatwia wyjazd przez internet. znam osoby ktore potrafily droga mailowa umowic sie w jednym tygodniu na iles rozmow kwalifikacyjnych w jednym miescie i w ten sposob udalo mu sie zostac w jednej z firm.mimo iz bylo to duze ryzyko to sie udalo tak wiec kazdy sposob jest dobry.ja osobiscie sama jako kobieta na taki wyjazd bym sie nie zdecydowala. ale znam tez pare ktora najpierw wyjechala przez biuro a potem sami tez dzwonili i wysylali maile i ta droga dostali prace. tak wiec..jakie masz mozliwosci to tak musisz dzialac. mozesz tez wyjechac z urzedu bezrobotnych.moja kumpela byla cale lato na zbiorce.wyjezdzala wlasnie z UP 🖐️

Gość kazdy sposob zalatwiania jest
aha i jak chcesz jechac na wiosne to musisz zaczac nad tym myslec juz. ja wyjezdzalam zazwyczaj w maju czerwcu a do biura zglaszalam sie juz w styczniu bo mnostwo ludzi wyjezdza w tym czasie. ja musialam placic za wyjazd ale widzialam w necie biura ktore tez nie pobieraja oplat.niewiem czy to jest pewne i jak to dziala.najlepiej sama zacznij od surfowania po internecie i probuj wyszukac jakies biuro.

Gość ciekawska Ania
Ja sobie poszukałam firmy w necie to adres:www.metrix.pl Jade już za pare dni,oczywiście jest to ryzyko i cholernie sie boje.

ja bym chciala gdzies wyjechac w czerwcu. chodzi mi o jakis sezonowy wypad za granice. jezeli macie wolne miejsce to mozecie mnie wziasc ze soba! :D bardzo prosze o odpowiedz, zalezy mi. pozdrawiam