Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Pomóżcie wymyslić zadania

Polecane posty

Planuję zrobić grę erotyczną dla dwóch lub wiecej par, bo kupiona mnie nie zadowolila................Może Wy podsuniecie mi jakieś oryginalne zadania. Dodaję, że te zadania maja stopniować napięcie od tych hm....niewinnych do tych bardziej winnych :)

Gość facet jebaka macho zwierzę
Proponuję grę w "Koalicję". Motywem przewodnim będą odejścia i powroty Andrzeja L. do rządu, bonusy za wystąpienia telewizyjne jednego z braci, a Aneta K. zgarnia wszystko :-)

no no rewela................ ale innym razem :)

Gość ciekawa trochę
ale na czym ma polegac ta gra? jakas planszowa z karami i nagrodami?pytam, bo sama interesuje sie, czy takowa da sie kupic gdzies:P:P

Gość gosienkaaaa
moze napisz najpierw nam co bylo w tej kupionej, to coś wykombinujemy...

Gość wianek analny
punkt 1) SSij mój PIERD 2) Spierdalaj 3) gosienkaaa ty możesz zostać, wyliżesz mi dupsko po wysraniu, tylko pierwej umyj zęby. I wszystko w temacie.

Gra typu butelka i zestaw kart ułożonych w ten sposob, że są od latwiejszych typu ściągnij 1 lub 2 części ubioru, a później coraz trudniejsze i śmielsze osoba ktorą wskaże butelka odkrywa kartę na której jest zadanie dla niej lub któregoś z graczy. Osoby są posadzone naprzemiennie pani pan :))

Gość Arcybiskup Wielgus
To na spotkanie oazowe?

może zamiast zdejmować jakieś części garderoby, możnaby ubrać inne, np pończochy, gorset albo coś w tym stylu - ale to zadanie bardziej dla pań ;) chociaz nie tylko...:D np. męskie stringi :D można tez zdjąć jakieś części grderoby z innej wybranej osoby, oczywiście taniec erotyczny mógłby być jednym z zadań - ale to pewnie było a jakie jeszcze zadania znajdowały się w tej oryginalnej grze?

nie moge podpowiadać poza tym zajeło by to dużo czasu z tym ubraniem to pomysl ale skąd wziąc rezerwową garderobę

z tego co widzę to do korzystania jest sporo do wymyślenia niewielu, brakuje wyobraźni? i dlatego podejście do seksu jest takie jakie jest........................... wlożenie penisa do pochwy do pupy i to wszystko na co szanowne koleżanki i kolegów stać (za wyłączeniem paru osób)..........a seks to też zabawa

ale wiadomo w jakim gornie się spotykamy... z pończochami nie powinno być problemu... jakieś \"gadżety\" można przecież zdobyć w seksshopie, może inne niż wypisałam

no zgadzam się z tym że seks to tez zabawa......ale zdecydowanie nie lubie tłoku w tych zabawach. uważam że 2 osoby płci odmiennej to najlepsze zestawienie z możliwych :) może nie lubię się rozpraszać......nie wiem.

4 jest fajniejsze może z czasem zmienisz zdanie i wcale nie musi być wymiany SG faktem jest, że zakupem bitej śmietany wisienek i innych akcesoriów można obciążyc wszystkich uczestników :)

moim zdaniem świece i połmroki w pokoju dobrze podgrzewają atmosferę i robi sie szczególnie pieprznie oczywiście druga para to musi być ktoś kogo jestesmy pewni no i zasady muszą byc wcześniej ustalone..........chociaż czasem może się coś wymknąć spod kontroli ;)

pamiętasz \"9 i pół tygodnia\"? moze jakieś sceny z tego filmu mogą być inspiracją? zawiązanie wylosowanej osobie opaski na oczy i jakaś niewinna ale zarazem nieskromna zabawa z nią...

owszem juz cos takiego jest, a tu przyklad moich pomysłów : Na złączonych i lekko skrzyżowanych nogach leżącego na plecach gracza z prawej w okolicach łydek kładziesz wisienkę, którą musisz przetoczyć językiem do jego pępka

dokladnie hm ....tylko że to byly pieszczoty językiem ;)

no to wszytsko zależy od tego jakie to mają być zabawy i do czego prowadzić ;) mogą być bardziej śmieszne, a mogą być bardziej erotyczne

M. Ty nie zostawaj bo gotowej recepty nie dostaniesz SG jak wspomnialem ma być podniecająco ale bez wymiany partnerów chociaz marzy mi sie seks w obecności drugiej równiez to robiącej pary ale nie na powaznie tylko z humorem ;)

Gość srali muchy
a ja mam pomysł, ale nie powiem...:o mam nawet dużo..

np : Utwórz za pomocą bitej śmietany cienką ścieżkę od zagłębienia szyii poprzez pierś, pępek aż do „TEGO”:) u gracza z lewej, którą gracz na wprost musi językiem podążyć

no to taniec przy rurze chyba odpada :D:D:D chociaz zatańczyć przy rurze można na wesoło, można z tego zrobić parodię, kabaret wręcz, taki \"niby striptiz\" - nie do końca oczywiście problem tylko skąd wziąć rurę, ale przecież można się obyć bez niej ;)

taniec na pewno :) streaptease też ale np dla jedngo gracza pozostali musza wyjść np na 50sek