Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Pomóżcie wymyslić zadania

Polecane posty

uuuuuuuuu tańczyć to ja lubie.....ten taniec na rurze to coś dla mnie :) może być nawet rozbierany......a za rurę morze robić...\"ktoś\" :D :D

weź stoper do ręki....ale też fajnie jest przerwać we własciwym momencie:) niedosyt to jest to

to ma cały wieczór trwać, a nie skończyć się w 15min.......mam już przygotowana muzykę ;)

np. takie zadanie kobieta musi tylko za pomocą twarzy przeturlać orzech włoski (może byc piłaczka pingpongowa) wewnątrz nogawki spodni mężczyzny od dołu do samej góry, ale wtedy spodnie nie mogą być zbyt obcisłe no i nie wiem czy jest to wykonalne, nigdy nie próbowałam

Gość Antares
niech każdy z uczestników opisze swoją fantazję seksualną /taką na teraz/ karteczki włóż do pudełka /najlepiej po gumkach ;) / i losujcie :D pozdrawiam i miłej zabawy życzę

albo jedna osoba zakłada jakąś \"rezerwową\" bieliznę, tzn. stringi, ale zakłada je na swoje ubranie, a druga osoba - najlepiej płci przeciwnej ;) ma za zadanie zdjąć je tylko przy użyciu ust

Gość srali muchy
jak do tej pory dominuje temat turlania....

Gość Antares
coheed - nie czytałam ;) przepraszam 🌼 ale i tak życzę miłego balowania :D

Gość sedssdfdd
jest taka polska gra impka , link w google, moze słuzyc za wzór.... bezpłatna do ściagniecia....

Gość Pomysł Na Sex
Teraz nowa polska gra to pomyslnasex.pl, więcej zadań niż w innych grach, bo ponad 1500.