Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka_07

pomożcie !!!

Polecane posty

Gość Werka_07

mam chlopaka prawie od roku zdecydowalismy sie na 1 raz (dla mnie) ale on nie mogł tak samo bylo za drugim razem potem zrezygnowalismy nie wiem czemu on ma 19 lat barzdo sie tym przejmowal widzialam ze jego "meska duma"jest urazona nie wiem co robic

Gość gość
Dnia 3.01.2007 o 20:26, Gość Werka_07 napisał:

mam chlopaka prawie od roku zdecydowalismy sie na 1 raz (dla mnie) ale on nie mogł tak samo bylo za drugim razem potem zrezygnowalismy nie wiem czemu on ma 19 lat barzdo sie tym przejmowal widzialam ze jego "meska duma"jest urazona nie wiem co robic

wez jego ptaszka do buzi

Gość gość
Dnia 3.01.2007 o 20:26, Gość Werka_07 napisał:

wez jego ptaszka do buzi

Ale o co dokładnie chodzi??? Do niczego nie dochodzi czy jak ma już wkładać to myśli sobie że woli zjeść kurczaka i z Ciebie schodzi xd 

7 godzin temu, Lor napisał:

Ale o co dokładnie chodzi??? Do niczego nie dochodzi czy jak ma już wkładać to myśli sobie że woli zjeść kurczaka i z Ciebie schodzi xd 

Pewnie doszedł za nim zadziałał :)