Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatko1983

slub-czestochowa-pomozcie

Polecane posty

Gość kasiatko1983

Mysmy ze swoim narzeczonym wyznaczylsimy wczoraj date slubu...bedzie to przyszly styczen...jak narazie rodzicom nic nie mowie ani on swoim bo beda cudowac..zaczna narzucac swoje zdanie i wkoncu wszystko bedzie tak jak oni chca...narazie wszystko podrukowalismy ...czyli inf o formalnosciach itp i troszke tego jest i boje sie troszke bo jestesmy za granica..do Polski jade dopiero w styczniu wiec dopiero wtedy zajdziemy do kosciola i poszukamy sali...szukam narazie w internecie wszelkich inf o zespolach...salach itp a wszystko postaram sie pozalatwiac w czerwcu chociaz mam na to tylko 2 tygodnie wtedy...reszta bedzie dopiero w listopadzie bo wtedy dostaniemy urlop i bedziemy mogli zabawic w polsce az do samego slubu...narazie wiem ilu gosci bedziemy mieli....chcemy wesele jednodniowe i bedzie okolo 50 osob...moze nieduzo...ale nam chodzi tylko o najblizsza rodzinke...moze ktos moze dorradzic cosik calkiem zielonej osobie..na co zwrocic uwage najbardziej..co zrobic ile alkoholu sie kupuje itp ...jestem z czestochwy...moze ktos poleca jakas sale, zespol....licze na pomoc:)dzieki wam z gory...

Gość kasiatko1983
hehe pomylka do Polski jade w czerwcu tego roku na 2 tygodnie pomylilam sie:)przepraszam za pomylke

Gość mala miiii
podnosze bo mnie tez to interesuje:)

Gość Marseille
hej. Nie przejmuj sie na pewno dasz rade wszystko pozalatwiac. Ja mieszkalam za granica, przyjechalam miesiac temu ustalic date slubu i wszystko pozalatwiac. Poniewaz spieszy nam sie ze slubem wiec termin mamy juz na ten kwiecien ! :) Czyli mam jeszcze tylko 2 miesiace :) Na male wesele do 50 osob nie ma problemu ze znalezieniem sali. Wlasciwie jak dobrze sie zakrecisz to w miesiac wszystko sobie zalatwisz i zarezerwujesz. Tylko zacznij wczesniej to nie bedziesz sie stresowac. Ale ogolnie bez paniki :) Tez jestem z Czestochowy :)