Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No Co wy...

pomocyyyy!!!!! allegro

Polecane posty

Gość No Co wy...

no wiec mam pytanko moze troszkę głupie ale to jest chyba ostatniia deska ratunku Od dłuższego czasu poszukuję książki, wiem ze ok 3 miesiące temu była w sprzedarzy na allegro Niestety nie zapiałem ani kupującego ani sprzedajacego , teraz nawet na google nic nie wyskakuje wpisując tytuł czy mozna dowiedziec sie danych ?( chodzi mi o nick goscia który zakupił ksiazke) czy allegro prowadzi jakies archiwum czy cos w tym stylu ? Macie adres do redakcji ? ja nie umiem znalesc nawet bnigdzie kontaktów nie pisze

Gość fdfdfgds
a co to za ksiazka?

Gość No Co wy...
no prosze was pomozcie mi

Gość jaka to książka

Gość No Co wy...
"rotszyldówna" nowelka elizy orzeszkowej bardzoi stara dlatego nikt o niej nie słyszał:(:(:(:(

Gość No Co wy...
potrzebna mi na moja prezentacje do matury ustnej :( Nowelka jest o młodej żydówce która nie została zaakcep[towana przez społecznosc polską pomimo haseł pozytywistycznych

musialas cos pokrecic tytul musial byc inny nic takiego sie nie sprzedalo w ostatnicj miesiacach

Gość za przeproszeniem
Ciołku jeden... co tzn. że nie możesz znaleść, nie umiesz czytać?: www.allegro.pl -> w prawym górnym rogu "pomoc" -> w prawym dolnym "napisz do nas"

hej, możesz poszukać w zakończonych aukcjach. Na stronie allegro pod wyszukiwarką masz \"zaawansowane\" i tam jest taka opcja

ale to jest tytul noweli a nie ksiazki przypomnij sobei tytul aukcji i wpisz w zakonczonych

Gość No Co wy...
no tak w zakonczonych ...... jak kiedys ogladałam to własnie była to zakonczona aukcja:( ale juz nawet nic nie ma ...... chyba sie zabije.... jutro mam oddac bibliografire i nie wiem czy pisac tam ta ksiazke czy nie:(:( w rybniku wszystkie biblioteki przeleciałam i nic sa tylko tomy Orzeszkowej 1 i 12 a to jest w 52 , gdzioe ja to znajde?

Gość może tak może nie
Może to było w jakimś większym zbiorze, pismach zebranych, czy czymś w tym stylu.

Gość No Co wy...
Rotszyldówna, w: Pisma zebrane, red. J. Krzyżanowski, t. 52; no wąłsnie to było w pismach zebranych ale nawet tego nie ma , moze byc nawet głupia kserówka bym mogła cos na jej temat napisac

Gość jedz do bibl ślaskiej
:)

Gość No Co wy...
kurcze nawet do uzytkowników z allegro którzy sprzedaja orzeszkową pisałam emaile i nikt nie ma;/ jestem zdesperowana;/

Gość może tak może nie
skąd jesteś? może poszukaj po katalogach internetowych bibliotek czy mają ten tom

Gość No Co wy...
z rybnika porozsyłałam wszedzie emaile i zadnej odpowiedzi z było to z miesiac temu ;/ i nic zadnego odzewu, chyba jednak pojade do katowic po to , poszukac

Gość jedz do bibl ślaskiej
jest

Gość No Co wy...
skad wiesz ? ze jest ?

Gość chciałabym ci
pomóc ale niestety 1 raz słysze o tej książc e ,

Gość jest w BUWie
.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
w google mi wyskoczył Pisma zebrane, red. J. Krzyżanowski tom 52 moze takiej ksiązki poszukaj