Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla ciebie tylko

margaritta dla Ciebie kochana

Polecane posty

uuuuuuuu to ma zapewne jędrne pośladki.....nie musztarda? :P Juken dawaj fote....chcemy zobaczyć :P

no skoro mówie to chyba wiem...nie? :P a że nie miał.......tym lepiej.....można go wiele nauczyć :) krok po kroku wg własnego uznania :)

o masz racje...to się nie liczy :) trzeba zobaczyć....dotknąć....i to bez ubrania :P zdecydowanie :)

no ba, wybacz Sarepsa ale jak Ty niechcesz mi wysłąc swoich fot to i posladków nie ma:-P Margarrita moje foty sa na gronie to żadna tajemnica :classic_cool: a co do dziewczyny to .... mówcie co chcecie :-P

nie wiem czemu ale odczuwam pewnien nie pokuj na mysl ze margaria bedzie mnie oceniac na gronie :-O

musztarda....wyniki wyszukiwania szt. 92 :( i co dalej? skąd mam wiedzieć który? czy to ten z pionową grzywką? jakiś znak szczególny?

o jaaaaaaaaaa........dzieki musztarda...w samą porę....bo już miałam list wysłać i jak się okazuje....do innego Trolla :P hahahahha ale z pionową grzywką trafiłam :P miałaś racje....mogłeś chociaż obcisłą bieliznę założyć :( Juken

mam na stanie zdjecie gołego tyłka ale panie musza czyms mi sie zrewnżowac :classic_cool: wpierw :-P

witam margarita czemu nie zostawiałs wiadomosci na gronie :-O chciałęm zobaczyc twój profil :-O

patrz musztarda jaki skromny....a jak ja pytałam to powiedział że przód i tył :P a gdy Ty pytasz to twierdzi że profil :P