Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

madzek

obcieranie ud pachwin

Polecane posty

mam pewien problem i nie wiam jak sobie z tym poradzic. obciraja mi sie pachwiny (z tego co czytalam to podobno jest tylko u otylych kobiet, a ja jestem szczupla, uda tez mam \'normalne\'). na noc smaruje je oliwka albo wazelina i pomaga, a na dzien roznymi plynami - aby nie niszczyc odziezy. to wszystko zapobiega tylko powstawaniu ran. ale nie leczy problemu. juz nie wiem jak mam sobie tym poradzic. pomozcie pytalam o to kilku ginekoloow ale wszyscy zgodnie stwierdzili, ze to nie zjest zadna choroba, przynajmniej jej nie znaja. prosilam o porade dermatologa ale on za bardzo nie wiedzial co mi poradzic, cos tam zapisal a sie okazalo ze to na wlosy (bo o to tez pytalam).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
och, te偶 mam ten problem latem jak chodz臋 w sp贸dnicy... :( a zawsze s艂ysza艂am, 偶e nogi mam zgrabne, wi臋c to nie kwestia t艂usto艣ci (jak zaraz kafeterianki b臋d膮 pr贸bowa艂y nam wm贸wi膰 ;) ) obsypuj臋 ranem talkiem dla dzieci i w ci膮gu dnia te偶 posypuj臋... pr贸bowa艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talk
talk wysusza bardzo i czesto mi pojawiaja sie rany - pekniecia skory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie tylko t艂uste n贸偶ki
pomaga dezodorant w sztyfcie (w myde艂ku) Rexona cotton dry i tylko ten smaruje rano i nie ma otar膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bylam kiedys gruba ...
teraz jestem normalna :) tez czasami mialam podraznienia skory w okolicach pachwin ... wtedy stosowalam metode tradycyjna :P posypywalam to miejsce maka ziemniaczana ... wtedy nie obcieralo mnie w tych miejscach ... czego efektem bylo to, ze podraznienie po pewnym czasie przechodzilo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mataner
Witam. Tez mia艂am taki problem :-( Chodzenie w sp贸dnicy w lecie odpada艂o 馃槶 na dodatek przez obarcia zrobi艂a mi sie w tym miejscu ciemniejsza sk贸ra. Przez przypadek niedawno trafi艂am na sudocrem - rewelacja :-D na dodatek pomalutku sk贸ra zaczyna ja艣nie膰. POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja stosowalam sudocrem i nic. skora mi juz bardzo pociemniala i nie wiem jak ja rozjasnic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leticia666
sudocrem na taki problem jest zdecydowanie najlepszy, tylko trzeba kilka razy pou偶ywa膰, nie przejdzie po jednym posmarowaniu. chocia偶 ulg臋 powinna艣 poczu膰 od razu. Uda obcieraj膮 si臋 od potu, gor膮ca, nie musisz by膰 gruba. Te偶 mia艂am ten problem swego czasu, na razie przesz艂o.

Udost臋pnij ten post