Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak wiedy

nowe odkrycie dla was

Polecane posty

Gość brak wiedy

byłam na balach, obserwowałam wesela bo sama mam niedługo. I mam juz odkrycie: nikt nie je galaret z mięsem, chybaze schab w galarecie, nie szykujcie zadnychszczupaków bo tego nikt nie rusza. ida tylko ciepłe posiłki i ciasta oraz mandarynki i napoje alkohol. Sama wiem ,że bananów nikt nie rusza tylko skubia winogrona i mandarynki. banany zapychaja głód, brzuch a my przeciezz tam mamy ciepłe posiłki i bananami nie ma co sie opycac. Ciasta ida też miedzy posiłkami.nieco wędliny moze być ale nie duzo ....tylko dla pijących wódkę to potrzedne. No i sałatka tez powinna być, to schodzi, te waryzywne najbardziej.

Gość ja tez bylam na wielu
weselecah i mialam juz swoje i wiem ze wlasnie ciasto nie idzie ale ryby i schab w galarecie bardzo sie sprawdza a w letnich miesiacach to przede wszystkim salatka grecka u nas poszla calustka i ryba po grecku tez cala nawet nie zdazylam sprobowac mandarynki i winogrono przede wszystkim no i napoje szczegolnie jak jesr goraco wedliny zoastaly ale moze dlatego ze zrobilismy tak stow wiejski z bokuu i tam byly swojskie wedliny i kielbasy i boczek smalec takie tam to tam nie zostalo nic a nic

Gość a mój mąż jak nie zje
szczupaka w galaracie na weselu - to uznaje je za niudane :)

Gość edwardzika
mówisz ze ryby schodzą? no moze ładnie przygotowane i przyrządzone.