Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zMYWACZ DO PAZNOKCI

Studniówka wielkie halo A ja nie chce pójść.

Polecane posty

Gość zMYWACZ DO PAZNOKCI

Po pierwwsze nie mam partnera ! i dlatego nie chce isc boje sie ze jak wezme kogos nieznajomego to bede zle sie bawic moze cos mi doradzicie isc czy nieee ??? Jak to bylo z Wami :PP Dobrze sie bawiliscie mimo tego ze szliscie z partnerami z kotrymi nie byliscie razem ?? Prosze bardzo o pomoc :]

Gość boombowa
ja partnera miałam, ale zaliczyłam WIELKĄ wtopę z kiecką... Kupiłam wcześniej sukienkę, którą założyłam na sylwestra. Później wyprałam delikatnie w letniej wodzie, suszyłam na ręczniku żeby sie nie zdeformowała na suszarce i .... Przyszedł dzień studniówki... wyprasowaną kieckę zakładam na siebie a ta .... lewdwie mi d..ę przykrywa!!! ciasna jak cholera ledwie sie zapiąć mogę!!!! Przytyć nie przytyłam (wszystko inne dobre) - ona po prostu się zbiegła!!! płacz, panika, stwierdziłam, ze nie idę. Dziewczyna mojego brata na siłę założyła na mnie starą sukienkę w której zaliczałam dwie inne studniówki. Spóźniłam się na poloneza, którego miałam tańczyć z dyrektorem w pierwszej parze. Ale później bawiłam się świetnie :) Jednak do dzisiaj nie obejrzałam kasety ze studniówki - mimo dobrej zabawy wole o tej studniówce zapomnieć.

ja nie byłam na studniówce i jakoś tego nie żałuję nie lubię takich obowiązkowych spędów

Gość boombowa
Ewa - widzę że te same topiki dzisiaj "okupujemy" - pozdrawiam:) jak raporty? moje też czekają... :P

Gość Aldek
tez nie bylem na studniowce, nie mialem partnerki :P a samemu sie nie chcialo. Zreszta, tanczyc nie lubie, pic tez nie :P I nie zaluje, mimo, ze wszyscy mowili, ze bede zalowal do konca zycia :D

Gość ganndzia
ja na swojej studniowce nie bylam... bylam na nieswojej... mlodzienczy bunt i troche tego teraz zaluje...

A ja w ostatniej klasie zmienilam szkole,no i nie bylam na studniowce-nie zaluje,bo nikogo tam nie lubilam.Moje kolezanki z ex klasy tez sie nie zachwycaly-brak organizacji.Ale nawet brak partnera-do autorki topiku-nie powinien miec wplywu na twoja zabawe,jezeli masz przyjaciol idz!W sumie to twoj bal...

Kochana, partner to nie problem. Jesli np jakiś kolega z klasy nie ma partnerki, to mozesz z nim iśc jako para, choćby tylko do poloneza. A i tak bedziesz miała osobe towarzyszącą a po mniejszych kosztach. (tak robi moja kuzynka) Jesli chodzi o resztę, to jest duzo tańców gdzie nie tanczy sie z partnerem, ale w kółku. Sądze, ze powinnaś iśc. Studniówka jest raz w zyciu i tego się nie zapomina:):)

boombowa :) już kończę jeden, i jeszcze jeden, ale już krótki i mam z głowy na dzisiaj zajmę dię rejestrami urlopowymi....

Gość boombowa
Ewa - ale tego kocurka to ci zazdroszczę... Nie ma to jak ciepły zwierzak który przytuli się i ogrzewa jak na dworze plucha :) ja też pierwszy mam już za sobą;)

Gość powiem tylko że
żałuję, że poszłam na studniówkę zapraszając kolegę, z którym dawno się nie widziałam (ludzie się zmieniają, najczęściej na gorsze), zabawę miałam fatalną. nie chcę nawet o niej wspominać. moja koleżanka zaprosiła chłopaka, z którym w ogóle się wcześniej nie znała i zobaczyła go dopiero, kiedy po nią przyjechał wieczorem, no i też miała zwalony humor (chociaż to bardzo fajny, miły chłopak - chyba było jej głupio przed nim, czy co). tak czy owak - żałowałyśmy potem, że nie poszłyśmy na studniówkę same (bez partnerów). zawsze można poprosić kolegę z klasy, który też idzie sam, żeby zatańczył z nami poloneza, a potem - a nuż - okaże się, że całkiem fajnie się razem bawimy. pozdrawiam! udanej zabawy :)

Gość hymka
No coś w tym jest:) U mnie w klasie jakoś tak wyszło, że dość wczesnie trzeba było podać dane osoby towarzyszącej na studniówkę. Zgłosiło się 7 stałych par...a reszta jakoś to chwilowo olała...no i w końcu wyszło tak że było tylko tych kilka par, a reszta poszła bez partnera:) I bylismy najlepiej bawiąca się grupą, bo skakaliśmy w swoim gronie;) Ale fakt, faktem - u nas było dużo chłopaków w klasie;) Tez miałam traumatyczne przygody, sukienka średnio mi się podobała, fryzura się rozleciała po półgodzinie.... ale i tak fajnie się bawiłam

Gość ja poszlam z gosciem ktorego
widzialam raz przed studniowka, i nie zaluje choc okazal sie leszczem! bo stodniowka jest RAZ W ZYCIU wiec nie pitolcie ze nie ma czego zaloiwac... nawet jak jest beznadziejna! poza tym o co wam chodzi z tym partnerem:O ze musi byc jakis zajebisty czy co? jak okaze sie idiota to oeljcie go i bawcie sie z innym ludzmi

Gość była licealistka
słuchajcie, u nas w szkole poloneza tańczyło się z osobą ze szkoły, trenowalismy to pare mięsięcy wcześniej, więc osoby z zewnątrz nie tańczyły go. Dane osoby towarzyszącej tez trzeba bylo podac wcześniej, i wiecie my to przemyśleliśmy, i jak ktoś nie miał stałego chłopaka , dziewczyny to przychodził sam. W sumie podobnie jak u hymki, par było nie tak wiele, bawiliśmy si e wspolnie i naprawde było fajnie. Ztrsztą uwazam, ze jak sie nie ma stałego chłopaka, płacic kilkaset złotych za osobe towarzyszącą jest nieporozumieniem. Teraz znajoma mamy, mowiła , że w szkole jej syna , wręcz nalegaja , żeby przychodzili bez osoby towarzyszacej, no chyba, że ktoś już MUSI.