Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmina69

SZKOŁA TAŃCA IRLANDZKIEGO, SZKODZKIEGO I STEPU!

Polecane posty

Gość Jasmina69

Chciałabym otworzyć w swoim mieście taką szkołę, ale nie wiem gdzie szukać instruktorów i w jaki sposób podpisać i skonstruować z nimi ewentualną umowę, by pomysł mógłbyć w pełni zrealizowany. Z góry dziękuję za wszelkie informacje!

Gość a kto na to bedzie chodzil ...
O ile step jeszcze ujdzie ... o tyle toe pozsotale tance to tragedia ;/ Nie lepiej ućzyć innych tańców ? Takich bardziej użytecznych i znanych ?

Gość tralalala lala...
ja bym chodziła, bardzo mnie to intersuje :) ale czasu brak :(

Gość Jasmina69
Nie chciałabym się ograniczać tylko do stepu, dlatego irlandzki i szkocki do wyboru, tak myślę, bo otworzyć tylko szkołę z samym stepem to moze za mały wybór dla klienta. czy ma ktoś z was doswiadczenie w prowadzeniu tego typu działalności?

Gość Jasmina69
Nie chciałabym się ograniczać tylko do stepu, dlatego irlandzki i szkocki do wyboru, tak myślę, bo otworzyć tylko szkołę z samym stepem to moze za mały wybór dla klienta. czy ma ktoś z was doswiadczenie w prowadzeniu tego typu działalności?

Piszcie, czekam na wasze rady, obiektywnie wypowiedzcie się czy to dobry pomysł czy raczej byście coś dodali innego lub zmienili coś......

Piszcie, czekam na wasze rady, obiektywnie wypowiedzcie się czy to dobry pomysł czy raczej byście coś dodali innego lub zmienili coś......

Gość sylwiak99
Dla mnie osobiście taniec irlandzki połączony ze stepem ....REWELACJA !!!! widziałam na żywo ....super!!!! Spróbuj na www.taniec .pl w ogłowszeniach , lub na www.balet .pl , tam też się ogłaszają instruktorzy , lub Ty daj ogłoszenie.