kasia8282 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Spożnia mi sie okres około 3 dni.Czy powodem może byc alkohol i wyjazd w góry i imprezy tam9mało snu)Dodam że w tym miesiącu nei współzyłam ale miałam incydent w knajpie.Usiadłam na desce w toalecie i poczułam jak wstałam cos mokrego na majtkach z tyłu na pośladkach.Z wyglądu przypominało to sperme.Byłam wtedy w 7dc .Cykle mam 28 dni.Prosze napiszcie co o tym sądziecie bo bardzo sie martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ccccc Napisano Styczeń 4, 2007 upppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ze co ze niby sobei na spermie Napisano Styczeń 4, 2007 usiadlas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia8282 0 Napisano Styczeń 4, 2007 No wlsanie nei wiem na czym usiadlam ale konystencja przypominalo sperme.Jak wstalam zaraz to wytarłam.Teraz mam shiza.Bleeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeewa Napisano Styczeń 4, 2007 rany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeewa Napisano Styczeń 4, 2007 masz schizy dziewczyno! odpusc sobie będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mijjjaa Napisano Styczeń 4, 2007 jakie schizy? malo to przypadkow, ze dziewczyny przez siadniecie na spermie w publicznej toalecie zachodza w ciaze...? zrob test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeewa Napisano Styczeń 4, 2007 no daj spokój to jakies głupoty malo przypadków,ja nigdy o takim nie słyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mijjjaa Napisano Styczeń 4, 2007 nie?? To jeszcze malo wiesz o zyciu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia8282 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Zrobiłam test, negatywny na szczescie ale dalej nie mam okresu.Jakie mogą być tego przyczyny.Spóźnia mi sie 4 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Styczeń 5, 2007 ile topicow zaczniesz jeszcze ze sperma na klozecie:) tak sie nie zachodzi! moze to byla czyjas slina?? taka \"sercowa\" jak sie ponoc mowi. tak czy siak bylo to ochdne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My humps 0 Napisano Styczeń 5, 2007 Sądzę, że właśnie od tego schizowania Ci się spóźnia okres. A tak propo tego kibla, lepiej patrz gdzis siadasz. Ja nigdy nie siadam bo kible w publicznych miejscach wydają się (i bardzo często są) mało higieniczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaaaaaa Napisano Styczeń 23, 2007 Mam podobną sytuację, czekam na odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach