Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2

Tanie bilety lotnicze do Rzymu

Polecane posty

Czy możecie mi poradzic, gdzie można kupić tanie bilety lotnicze do Włoch? Wiem, że ludzie latają tanimi liniami, może macie jakieś linki, albo jakieś rady. Z góry dziękuję.

Gość easyjet
jw, z Berlina

Gość albo.........
warszawa -rzym www.norwegian.no

Gość albo.........
np wylot 26-powrót 31 stycznia kosztuje 195 zl ze wsyztskimi opłatami

Gość gość
Mi w zeszłym roku udało się kupić bardzo tanio loty do Rzymu easy jet , za 3 osoby (1 dziecko 5 lat), w maju, w OBIE STRONY z bagażem i ubezpieczeniem tylko 316 funtów !!

Gość gość
A bukowałam ten Rzym (z Londynu lot był) jakoś 6 tygodni przed wylotem

Gość gość
W Bydgoszczy na lotniku otworzyli nowe loty do Rzymu. Można podróżować w poniedziałki oraz we czwartki. A sam lot trwa tylko 2,5 godziny :)

Gość GuśkaMaj
Świetnie, że ktoś w końcu pomyślał i są loty z Bydgoszczy do Rzymu. Nawet jeśli ktoś mieszka 3 godziny drogi od Bydgoszczy to opłaca się dojechać, aby lecieć. Na stronie http://bzg.aero/ wszystko mają dokładnie opisane. Ja już za 2 tygodnie lecę z rodziną na niezapomniane wakacje.

Gość gość
Sama jestem z Bydgoszczy i jak moja przyjaciółka dowiedziała się ze są takie tanie loty to bardzo mnie namawia żebyśmy poleciały chociaż na 2 dni. Nawet bez noclegu tylko przylecieć zwiedzać i wrócić.

Gość gość
ostatnio byłam we Włoszech i sporo szukałam po internecie właśnie takich tanich biletów. Z wszystkich portali wybrałam http://www.eloty.pl/wlochy/rzym/ właśnie ze względu na cenę, lepszego portalu nie znalazłam

Gość gość
Ja teraz będę się wybierać na wakacje do Rzymu, lecę z Birmingham :-D już nie mogę się doczekać :-D

Gość gość
Też mogę polecić loty z bydgoszczy poniżej 200 złoty mamy bilet z bagażem 15 kg!

Tanich biletów warto szukać na takich stronach jak ta https://www.esky.pl/bilety-lotnicze . Można znaleźć tam różne kierunki i połączenia od wielu przewoźników. Sami decydujemy, który lot będzie dla nas najbardziej korzystny.