Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alddi78

trzydniówkapytanie do doświadczonych Mamuś

Polecane posty

Gość alddi78

mój synek ma/miał wszystkie objawy: -39.6 przez 3 dni -po 3 dniach brak gorączki ale za to wysypka na brzuszku, pleckach i teraz nawet na szyji, za uszkami -oprócz tego lekkie zapalenie gardła Lekarka jest raczej za "trzydniówką" ale pewności nie daje. Mam do was pytanie jak przechodziły tę wirusową chorobę Wasze dzieci??? Dziękuję.

hej moja córeczka też już przechodziła trzydniówkę. Czyli przez 3 dni miała gorączkę na 4-5 dzień zrobiła się ogromna wysypka i powiem Ci że dosyć długo schodziła. Przez te 3 dni miala temperaturę i okropnie płakała, dużo spała na temp., podawałam jej panadol. Nie wiem co ci jeszcze napisać ;) . Wydaje mi się że skoro wyszła wysypka to jest na bank 3-dniówka

Witam. Sadzac po tym, co piszesz - to na pewno gorączka trzydniowa. Moja corcia przechodzila ja identycznie.

witam! mój Patryk tez miał trzydniówke chociaz ostatnio miał przez trzy dni goraczke i dostał potem wysypke a ze miał juz tzrydniówke wiec najprawdopodobniej było to jakies wirusowe gówno o podobnych objawach plus ból brzucha i nieciekawe kupy ; z tego co wiem wysypki sie nie smaruje po tzydniówce samo przchodzi ........tylko tyle wiem