Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donna leng

robie kosztorys wyprawki-czy wszystko napisalam?

Polecane posty

wozek 1700 fotelik samochodowy 600 lozeczko 200 posciel 50 kocyk 70 rozek 20 laktator 150 butelki 40 pogrzewacz 60 wanienka 20

Gość s-a-m-o-t-n-a
fotelik już taki fajny można kupić za 400 zł, a pościel niestety jest o wiele droższa:(

Gość ktos taki xvx
fotelik za 600 zł a mozesz kupić za 200zł widziałam bardzo ładne, tak samo wózek mozesz kupić za mniejsze pieniądze a pościel niestety wydasz więcej jakieś nie dobre masz te ceny??????????

Gość ktos taki xvx
fotelik za 600 zł a mozesz kupić za 200zł widziałam bardzo ładne, tak samo wózek mozesz kupić za mniejsze pieniądze a pościel niestety wydasz więcej jakieś nie dobre masz te ceny??????????

Gość domek

fotelik musi byc bezpieczny i maxi cosi wlasnie tyle kosztuje posciel moze drozsza bo zapomnialam dodac wypelnienie.

co do fotelika samochodowego to ja też bardziej zwracała bym uwagę na bezpieczeństwo niż na urodę. Myślę że w tym przypadku za wyższą ceną idzie leprza jakość i bezpieczeństwo.

Gość Paulka ciąża ci służy
bardzo ładnie wyglądasz na zdjęciach, pozdrawiam :)

- ręcznik z kapturkiem (oczywiście mogą też być normalne ale te z kapturkiem się sprawdzają) - kosmetyki (najlepiej Oilatum, rewelacyjne dla noworodka, sprawdziłam) - śpiworek do spania (dużo wygodniejsze niż pościel) - przewijak - kocyk jeden mi raczej by nie starczył, mam 4 i żaden nie wydaje mi się zbędny :-)

ciuszki juz mam kupione jak byla okazja to kupowalam:) glownie firmy hm .Kurcze ta wyprawka bedzie drozsza niz 3000zl masakra ale coz trzeba sie liczyc z kosztami

Gość do donna
dobry jest fotelik firmy play, ma 3 stopniowe siedzenie, zupełnie się rozkłada. Słyszałam też o firmie Red Castle. Cenowo tak jak planujesz - 500-600 zł

Gość bulabula
Wózek za 1700 i bez fotelika???

hmmm ten play nie jest bezpieczny ja kupie maxi cosi sa najlepsze 1700 kosztuje z gondola a pozniej za ok 600zl dokupie siedzisko spacerowe.

Wiele rzeczy możesz kupić taniej. Wszystkie niezbędne produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.