dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Jakie/ jacy jesteście? Zgadzają się Wam horoskopy? Wierzycie w nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Wagi ponoc sa najbardziej subtelnym z wszytskich znaków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jajka Napisano Styczeń 4, 2007 dlatego dziwi mnie ten wulgarny topik! :P buhahahahahaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem i jstem bardzo Napisano Styczeń 4, 2007 wrazliwa, szybko sie obrazam ,ale i odbrazam :D Nie lubie klotni, lubie malowac, rysowac itd.Lubie zwierzeta. Szybko wybaczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Bylby wulgarny, gdyby był czarny.... Wulgarnośc została splamiona pomarańczą...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 4, 2007 sprawiedliwa, pełna wdzięku, dobra, życzliwa ludziom... niezdecydowana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem i jstem bardzo Napisano Styczeń 4, 2007 oj bardzo niezdecydowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jajka Napisano Styczeń 4, 2007 zabłysnęłaś czernią WAGO, a teraz SPIERDALAJ! bo tych topików chwalebnych było już tysiąc, i nic ciekawego nie wniosłaś kolejnym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Styczeń 4, 2007 Pelna wdzieku, subtelna, delikatna, kobieca, wrażliwa...podobaja mi sie takie horoskopy... gorzej ma facet spod takiego znaku ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotny 1 Napisano Styczeń 4, 2007 tyz jestem waga :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja i ja Napisano Styczeń 4, 2007 wag jest niewiele - bo to w większości zbokole lub przestępcy, dlatego siedzą albo się ukrywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to ciekawe Napisano Marzec 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miniam 0 Napisano Luty 5, 2009 POdnoszę temat. Ja waga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miniam 0 Napisano Luty 5, 2009 Zbokole i przestępcy hehe i sie ukrywaja to dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmorrrka Napisano Luty 5, 2009 ja znam wage dwulicowa i falszywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym obrazaniem sie Napisano Luty 5, 2009 i odobrazaniem to swieta racja. Bo bywa uciazliwe dla otoczenia :O A w zwiazkach jestescie z jakimi znakami? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O tez znam taka wage Napisano Luty 5, 2009 nie ma bardziej falszywej osoby od niej i dwulicowej :O To wredna kobieta. Cieszy ja cudze nieszczescie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abcdddddd Napisano Luty 5, 2009 ja jestem z rybka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach