Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

ANDROCUR - stosowałyście?

Polecane posty

Gość endi

jezeli tak bardzo prosze o opinie na temat tego leku czy po jego odstawieniu problem wrócił? chodzi mi o tradzik bede bardzo wdzieczna

Gość endi
nie stosowałyscie?

Gość a jak się używa
ja stosowałam, ale tylko 2 miesiące, bo nie dostawałam po nim miesiączki. Trądzik zniknął szybko, ale po odstawieniu wrócił, może też latego, że tylko 2 miesiące stosowałam.

Gość aniania
Ja wzięłam tylko 10 tabl i...potem lekarz nie mógł zatrzymać mi krwawienia przez...3 tygodnie!!!

Androcur zatrzymuje prace jajników-stosuje sie to razem z tabletkami antykoncepcyjnymi.

Gość a jak się to robi
no ja stosowałam właśnie razem z Diane-35 i w przerwie nie dostawałam krwawienia z odstawienia.

Gość osesek
Hej Dziewczyny :) Zdaję sobie sprawę z tego, że nie jest to dość popularny lek, ale jeśli któraś z Was go brała to napiszcie, proszę, swoje doświadczenia. Osobiście biorę Androcur już trzeci miesiąc, ale moje samopoczucie w ostatnim cyklu było takie sobie - głównie chodzi mi o kłucie w jajnikach i ból brzucha (jak podczas miesiączki) + mdłości. Biorę go razem z Estrofemem i mimo, że moja Pani doktor zapewnia o jego działaniu antykoncepcyjnym, to przez to kłucie w jajnikach czuję się jak podczas niekończącej się owulacji ;) Czy któraś z Was miała podobne przeżycia? Z góry dziękuję za wypowiedzi :)

Gość enedue
witam, sluchajcie, stosowalam androcur przez 10 dni, wiec byla to pierwsza dawka, potem tydzien po skonczeniu stosowania dostalam krwawienie,moj gin nie mogl zatrzymac go przez 2tygodnie, czulam sie wtedy strasznie,mdlałam,nie ruszalam sie praktycznie z lozka,bo zaraz bylo mi slabo.Odstawilam wiec to swinstwo.Teraz kolejna miesiaczka spoznia mi sie juz 2 tyg. czasem dostaje krwawienie,np dzis,jutro juz pewnie nie bedzie po nim sladu. Jestem w strasznym stanie bo mam juz dosc. nie bierzcie androcuru jak nie musicie

Gość gość
kupie androcur 50 mg, prosze o kontakt anusiak1@interia.pl