Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1db1

Obawiamy się z dziewczyną Wpadki...

Polecane posty

Gość 1db1

Na samym poczatku chciałbym się ze wszystkimi Wami przywitać :) Od razu przejdę do rzeczy, żeby nie było, ze Was zanudzam tak więc Z dziewczyną jesteśmy już prawie 1,5 roku, jest anm ze sobą swietnie, w sprawach seksualnych rónież nam się bardzo dobrze układa. Lecz ostatnimi czasy zauważyliśmy z dziewczyną dziwne objawy...Otóż pomiędzy miesiączkami...ma krwawienie! Wiem, że to są tzw. krwawienia międzymiesiączkowe lecz dziwi nas to bo trwa to już od kilku miesięcy...Ostatni jej okres spóźnił się o 4 dni, czyli o czas trwania tego krwawienia. Teraz się spóźnia 10 DNI! :( Ddzewczyna miała normalnie okres poprzedni, wszystko w porzadku, po 4 dniach okres był. Po jakimś czasie postanowiliśmy to zrobić, jako petting. No i zrobiliśmy to, lecz (to jest miejsce bardzo ważne...) chyba przed przystąpieniem do robienia jej dobrze zapomniałem wytrzeć palców z wydzieliny prostatniczej...nie spermy tylko właśnie tej wydzieliny. Powiedziałem jej o tym po orgaźmie...nie wkładam jej palca do środka, robiłem to na zewnątrz. Nie jestem nawet w tej chwili, przez te nerwy, pewien czy wytarłem palca, czy może nie... :( OD RAZU w ten sam dzień wieczorem dziewczyna znou dostała krwawienie...Trwało to dosłownie ponad tydzień, bezpośrednio po tym krwawieniu powinien pojawić się okres...Który się spóźnia już 10 dni :( czy wpadliśmy...? :( wiem, ze to by była moja wina...Ale zapomniałem się, poza tym nie wiem czy nie wytarłem na pewno :( może ta miesiączka przesunęła się o aż tyle właśnie przez to krwawienie? Czy jest możliwość, że wpadliśmy jeżeli w ten sam dzień miała to dziwne krwawienie? (dodam, że miała na niej sporośluzu...moze to "Wypłukało" tą wydzielinę?) W kazdym razie proszę WAS o pomoc...

zwariowac mozna, ciaza z pettingu, jasne, to by bylo super, bardzo bym tak chciala... bez obrazy ale to jest wrecz smieszne! nie masz sie czego obawiac! to nie ciaza! to nie jest tak proste! jak sie tego obawiacie zrobcie test, a najlepiej badanie krwi beta hcg rano, po poludniu sa wyniki jak mniej niz 5 to ciazy nie ma!!! i tak na 100% nie ma no ale. poza tym proponuje wizyte u gina w zwiazku z tymi krwawieniami. powodzenia.

Gość 1db1
dzięki za konkretną odpowiedź, takiej też oczekiwałem, w sensie wartości merytorycznej Jeżeli to aż śmieszne...wiem, takie moze być, ale niestety w oczach tych głownych "obektów" którym się to dzieje jest zupełnie inaczej... Dzięki jeszcze raz :)