Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z.rozpaczona

błagałam i prosiłam go, żeby przestał i mi tego nie robił

Polecane posty

Gość z.rozpaczona

ale on jak zwykle złapał mnie i zaczął gilgotać w nogi, znowu prawie popłakałam się ze śmiechu

Gość gość
ja bym skoczyla:o

Gość iiiiiiiiiiiiihh
i znowu nie bede mogł spać w nocy , jak sie takich strasznych rzeczy naczytam....

Gość ...zapłakana...
tylko dobry psychoterapeuta pomoże Ci zapomnieć o tej straszliwej traumie. :O

Gość z.rozpaczona
dzięki za słowa otuchy, czy jest jeszcze ktoś po takich bolesnych przejściach jak ja?

Gość a.j.
Nie pozwalaj mu na takie traktowanie. Odejdź (z tamtego pokoju, w butach). Jak raz tak zrobił, zrobi to kolejny raz i kolejny. Stracisz dużo czasu na płacz ze śmiechu a on i tak będzie cię gilgotał, nawet jeśli obieca że już więcej tego nie zrobi. Znam to.

Gość z.rozpaczona
:D

Gość z.rozpaczona
wiem, boję się, że historia może się powtórzyć, ale ja i tak go kocham i nie mam siły odejść, mimo,że mnie gilgocze. Boję się, że mnie zagilgocze pewnego dnia na śmierć, chyba powinnam spakować walizki i uciec. Na nic moje prośby i groźby w stosunku do niego.

uuuuuaaaaaa....jestem zdruzgotana ;) czy jeszcze ktoś tak ma? ;) no takie rzeczy...kto to słyszał....kobieto :)

Gość z.rozpaczona
wiem, to straszne, pierwszy raz pogilgotał mnie z miesiąc po poznaniu się, od tej pory zdarzyło mu się już to parę razy zrobić. Wczoraj znowu to zrobił. Przyszedł do domu, sprawdził gdzie jestem , zajrzał najpierw do kuchni, potem do łazienki, a gdy zobaczył, że jestem w pokoju, bezczelnie i bez uprzedzenia zaczął mnie gilgotać. Prawie umarłam ze śmiechu. Zastanawiam się tylko, za co? Za co? ? I mi powiedział za co.. ''Że kanapki na śniadanie były za dobre'' :-O Teraz boję się, że mnie znowu wygilgota, bo zrobiłam za smaczną zupę. Wyprowadzić się?