Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebkaaa

wkładki higieniczne -kilka pytanek

Polecane posty

Gość mi83
e tam.. pozdrowka! I masz racje-jesli tak czujesz! Najlepiej jak kazdy robi to, co uwaza za sluszne:-)

Gość lilianna2
no to racja! ale w sumie ja nigdzie nie napisalam ze podczas gry wst.mam wkładke w majteczkach...:) of kors ze nie mam bo sama bym sie zle czuła... ale to ze ich uzywam i ze nosze to wie bo tez mieszkamy together i są w łazience na widoku..

Gość mi83
lilianna2 - o tych pieluchach to nie do Ciebie, ale z drugiej strony fajnego masz faceta

Gość e tam...........
i ok... ja ten "ON" do mnie przychodzi, to też ich nie usuwam z łazienki :-)

Gość lilianna2
mi-- wiem ze nie do mnie :) oj tak,jest cudowny...:D:D

Gość Tomekkkkk
z tymi pieluchami to akurat troszke prymitywne było ..oj kobiety kobiety :)

Gość lilianna2
tampony i podpaski tez są normalnie na półce obok kibelka bo niby po co je ukrywac?? to takie niemoralne czy co zeby chowac??jejeezuuu po co chowac?? a co to za tajemnica?? gumki tez leza w zasiegu reki zeby nie było problemu szybko wyjąc...:P

Gość mi83
a i dziewuszki.. pewnie, ze mozna wyciagnac wkladke, no ale przeciez nie zawsze..nieraz robi sie cos spontanicznie, nieprawdaz? No i jesli tak sie dzieje, to wlasnie wtedy nie chce czuc sie skrepowana, ze mam wkladke:-)

Gość a kto
napisał ,ze cokolwiek chowie z łazienki???????????????????

Gość lilianna2
tak tylko ogólnie napisalam...:P uprzedzam fakty jakby ktoś zapodał taki temat..:D

Gość dobrze że
wreszcie doszłyśmy do jakiegoś porozumienia :)

Gość mi83
Tomekkk- no wiesz, ja po prostu nie widze roznicy miedzy zababrana dziecieca pielucha a podpaska i tudno mi zrozumiec ludzi, ktorzy mysla inaczej.

Gość a wy dalej o tych
wkladkach, autorka sie wyniosla, bo juz zaczynacie glupoty pisac, a wy jak te baby na bazarze ble ble ble..................

Gość e tam...........
no i właśnie jeszcze w kwestii tej spontaniczności... są tacy wobce których chce się być zawsze spontanicznie gotową... i tacy, dla których eewentualnie można się pod pozorem wysikania oddalić w celu usunięcia wkładki życie jest gorzkie i niedemokratyczne pozdrawiam, dobrej nocy

Gość a miałyscie kiedys wkładke
troche pobrudzona od kału?

Gość Ja przecież
pisałam ,że skoro to dla Ciebie takie naturalne to nie powinien krepowac Cie fakt ,że facet zobaczy Twoją zuzytą wkładkę czy podpaskę

Gość //
z takimi debilnymi pytaniami to nie do nas...a co ty srasz w majtki za przeproszeniem?:O jezu idz spac bo ci sie w główce przewraca juz...

Gość No własnie
Ja się oddalam i usuwam te wkładkę , mimo wszystko :D

Gość //
zużytą widzial ale to przypadkowo,albo ze był akurat w lazience bo sie np.golił...ale nie tak ze wlepia gały w moje majty...logiczne...

Gość mammaa
jesli do mnie to.. nie bede sie krepowac, ale to nie znaczy, ze musze mu podstawiac pod nos czy pokazywac przed wyrzuceniem..to dwie rozne rzeczy

Gość o fuj
facet widział zabrudzona wkładkę ..MASAKRA

Gość //
oo boze.a kto mówi ze wkladka jest zabrudzona??ja nie mam jej brudnej jakoś widocznie nigdy...a ze widział przez przypadek podpaske troszke pokrwawioną i nie uciekl to chyba dla niego to nic strasznego...:P

Gość forumowiczk_a
Jejku, a czy to naprawdę jakieś tabu??? Kobietki kochane, żyjemy w XXI wieku, mój facet bez żadnego skrępowania kupuje mi wkładki, tampony, etc, tylko zawsze wcześniej dzwoni, żeby upewnic się co do marki. I to jest piękne. Pozdrawiam 🌻

Gość mi83
forumowiczka- :-)

Gość ktoś tu pisał
że używa wkładek ,że uchronic bielizna przed poplamieniem..To własnie na wkładce zostaje śluz ,więc nie jest ona w 100% czysta to przeciez normalne!

Gość //
chodzi o to ze nie jest ona brudna jakos tak ze widac na niej "kolory" :P owszem,jest zabrudzona lekko,od sluzu przeżroczystego...wiec nie widac na niej jakichś "niespodzianek"

Gość no nie wiem...
jak u Was ,ale u mnie ten przezroczysty śluz po wyschnieciu na wkładce robi sie lekko żółatawy

Gość //
no ok,lekko LEKKO zóltawy ale nie ze jakies czerwone czy innego koloru sluzy tam są...o to chodzi...

Gość forumowiczk_a
Babki, toż to nasza fizjologia, żółty, biały, zielony, jaka to różnica??? Chyba nie pokazujesz jej swojemu facetowi tuż przed stosunkiem, hm, a co najważniejsze myjecie się chyba tuż przed, hm?? Więc jest czas, żeby wkładkę po prostu usunąc, proste. A w awaryjnych sytuacjach przydają się chusteczki do higieny intymnej, polecam

Gość //
no własnie... wiadomo ze jak szybki numerek to nie idziesz umyc pipki... ale jak idziecie do wyrka to chyba wiadomo ze bedzie seksik to i wczesniej biore prysznic,facet zreszta tez...