Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta co się odkochała

Jak to ulga odkochać się w dupku...

Polecane posty

Gość Ta co się odkochała

Mmm, co za uczucie...... długo trwało, ale za to jaki efekt.... mmmmm, ale mi dobrze..... i bez jaj - wiem, że teraz bym go wysłała w diabły, bo nawet nie mam ochoty, żeby mu to zakomunikować... po prostu mam go w 4 literach. Bosko jest!!! :D

Gość anonim691
zazdroszcze:)) ja zapominam juz rok://

Gość jak to zrobilas
???

Gość jak to zrobiłaś
też bym chciała

Gość Ta co się odkochała
W żadnym celu już nie chcę się z nim spotkać, ale mi dobrze..... W zasadzie to nawet mam w nosie, to czy go przypadkiem zobaczę czy nie... REAL FREEDOM, mmmm, prawie orgazm. :D

Gość ja też tak mam._.
:D

Gość Ram pam pam
Tylko bezmózgie nie potrafią przestać kochać dupków

Gość marnie ci to wychodzi
kogo nabierasz?

Gość moniśkaaAA
oglądałyście ten film na TVN-ie po serialu ,,Na wspólnej"? tez sie odkochałam , a w zasadzie to chyba wogóle nie kochałam, ale mnie wkurza......chciałabym zrobi mu cos chamowatego tak by poczuł to w kościach na dłuuuugooo, a najbardziej zeby go dusza bolała mmmmmmmm sama rozkosz

ja tez już z grubsza zapomniałam i tez odczuwam ulgę.. Już tak nie rządzi moim zyciem, już umiem o nim nie myślec, zając sie czyms innym, i jest git. Jescze troszeczkę i bedzie po sprawie.

Gość Guide 2
Co oni w sobie mają że są lepsi od innych ? Powiedźcie czy nie lepiej poszukać dobrego ?

Gość Ta co się odkochała
I nawet mi przez myśl nie przejdzie, żeby pomysleć co on teraz robi!! Teraz jak was tu poczytałam, to o tym pomyślałam, ale też bez ciekawości i mam to gdzieś!!! Ktoś pytał jak to zrobiłam. Nie wiem. pewnego dnia to sobie uswiadomiłam. Etapy? Proszę bardzo. Rozpacz, łzy, mmyśli samobójcze, myśli co on teraz w danej chwili robi, zazdrosc, że moze jest z kimś innym, wzm,ozone odczuwanie zmysłów wszelkich (zapachy, smaki itp.), apatia, obojętnosć, znudzenie, lekkie zauroczenie kims innym, coraz rzadsze mysli o były, normalność, przczytanie na spokojnie juz naszych rozmów na gg i smsów.......i... wściekłosć na siebie, że mogłam być z takim dupkiem!!! Że nie widziałam, jak on mnie olewa i mną się bawi. Złość i wstyd, że dałam sie tak traktować!!! O ja idiotka!!! Teraz? Obojętność. Całkowita. I dobrze :D

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci