Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miinnnkkaa

Czy ktos tak mial? Pomozcie...

Polecane posty

Gość Miinnnkkaa

Witam. Biore tabsy (microgynon) i czuje sie po nich bardzo dobrze. Ostatnio nie zrobiłam przerwy miedzy listkami, bo nie chcialam miec @ w Wigilie. Raz zdarzylo mi sie nie wziac tabletki (calkiem o niej zapomnialam w ferworze swiat i nowego roku - na co dzien biore je regularnie), ale w tym czasie nie kochalam sie ze swoim chlopakiem. Mniej wiecej od tego czasu czuje czesto bol w dole brzucha (to takie dziwne uczucie, jakbym miala w brzuchu kolczasta pilke ktora sie powieksza), nie trwa on dlugo, jednak zdarza sie czesto i przez to jest uciazliwy. W czasie tego bolu klujacego dol brzucha robi mi sie twardy. A jakby jeszcze bylo mi malo to pojawily sie brazowo-brunatne uplawy (najpierw skape, a teraz jak @). Czy ktos mial podobna sytuacje? Czy mozliwe jest ze to @? Raczej wykluczam grzybice bo dbam o higiene, a poza tym nie odczuwam swiadu i pieczenia... Prosze o powazne odpowiedzi, bo troche sie martwie....

Gość titto
ja tez zapomnialam raz o tabletce,tyle ze dzien wczesniej sie kochalam z chlopakiem...to bylo miesiac temu,no a teraz mam bol brzucha itp...troche sie schizuje ze moge byc w ciazy ale to naprawe bylby pech:/ a zadnych krwawien nie mam