Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez znaczenia

Niewiem jaki dać temat

Polecane posty

Gość bez znaczenia

Czy jest taka możliwość że już nigdy nie zegnę do końca nogi???? Miałam wypadek rozwaloną całą nogę. Przebyłam operacje minęły dwa miesiące a ja nie mam zgięcia.

Gość a rehabilitacja
juz była? tzn jakies cwiczenia masaze lampy? do tego potrzeba czasu i duuuuzo cwiczen

Gość bez znaczenia
już po rehabilitacji i nic cały czas się cofa. już straciłam nadzieje

Gość bez znaczenia
??????

Gość a rehabilitacja
no ale wiesz rehabilitacja rehabilitacja ale cw trzeba ciagle ta noge rozciagac probowac zgiąć no trzeba cos robic tak czy siak moze idz po kolejne skierowanie na jakies cwiczonka albo moze jak masz kase to jakies sanatorium w Busku moze znajdziesz odpowiednie.

Gość a rehabilitacja
a co mowia lekarze w jakim stanie zostawili noge? bo w sumie jak masz sciegna poprzecinane i uszkodzone nerwy no to ciezko bedzie.

Gość bez znaczenia
w poniedziałek kłade się na oddział. Sam nie wie czemu tak się dzieje jego zdaniem powinnam ją zginać już

Gość a rehabilitacja
no to dobrze idz do szpitala tam napewno cos Ci pomoga moze jakies zastrzryki rozkurczowe pewnie jakies zabiegi w sumie lekarze znaja sie na tym jesli jeszcze trafisz do odpowiedniego to ok tak czy siak podejrzewam ze mozesz po takiej wizycje w szpitalu ubiegac sie o jakies sanatorium ale nei wiem nie znam przepisów tak czy siak jesli to bedzie mozliwe złóż podanie tam tez napewno pomoze ps a moze Ty masz jakas blokade psychiczna i nie mozesz nic o to z ta noga robic wiesz strach po wypadku rozne rzeczy z czlowiekiem robi moze jakas pomoc psychologa zreszta tak czy siak suchaj lekarza albo poradz sie jeszcze jakiegos innego no i pracuj nad noga ale za duzo tez nei mozesz przesadzac bo to tez podobno nie najlepiej jak sie przecwiczy,

Gość a rehabilitacja
wiesz co jesli moge jeszcze podpowiedziec to jak juz wspominałam to w Busku Zdroju jest taki jeden ortopeda ponoc bardzo dobry no i Busko jest znane ze tam dobrze zajmuja sie urazami kosci moze wartało by sie popytac jeszcze innego lekarza co i jak. Nazwiska w tej chwili nie pamietam.

Gość bez znaczenia
dzięki. Nie blokady psychicznej nie mam nawet pytałam się czy nie mogę poprostu na siłe jej zgiąć mimo tego że będziesz boleć to mi powiedzieli że tak nie można. Mialam fizykoterapie ćwiczenia i nic nie pomaga. Niby jestem w dobrych rękach ale w sumie to tylko ludzie

Gość a rehabilitacja
no to im zaufaj i rob co mowia widac cos w tej nodze jest fizycznego nie tak moze sciegna nie chca sie albo miesnie rozciagac sie, tak czy siak ja mysle ze moze Cie czekac kolejna operacja moze cos nie tak zrobili za bardzo zwiazali poszczegolne elementy no nic w kazdym badz razie pytac sie innych lekarzy nie zaszkodzi o rade :) a Tobie zycze powodzenia i jak najszybszego zgiecia nóżki i trzymam kciuki duzo pracuj a efekty pewnie nie dlugo sie pojawią i glowa do gory wszystko bedzie dobrze:) pozdraw.

Gość bez znaczenia
dzięki za dobre słowo. Wiesz co jest najgorsze przed wypadkiem byłam tancerką wiesz co to dla mnie oznacza teraz:(

Gość a rehabilitacja
jej no bardzo Ci wspolczuje naprawde :( ale zobaczysz jeszcze nie raz bedziesz smigac po parkiecie ja w to wierze i Tobie tez radze uwierzyc z usmiechem wszytsko idzie łatwiej:)