Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dealerka

Tabletki i plastry

Polecane posty

Gość dealerka

ja bralam Yasmin-dobrałm go z moim lekarzem, poniewz potrzebowalam takie tabletki zeby nie kolidowaly mi z moimi cwiczeniami na silowni - same wiecie roznie to czasem bywa. od chyba sierpnia mam przerwe i zastanawiam sie nad plastrami Evry czy cos takiego niestety slyszalam ostatnio niezbyt dobre opinie. poczytalam wasze wypowiedzi i chce napisac ze po Yasminie czulam sie bardzo dobrze. nie bolaly mnie piersi, zadnych nudnosci - poprostu nic!:] niestety 2 stycznie bylam zmuszona wziasc tabletke "po" teraz w sprzedarzy jest Escapelle w cenie ok 50 zl ( w innej aptece kosztowalo 70) to jest tylko 1 tabletka w przeciwienstwie do postinoru... no i dopiero terz cierpie:( doslownie po takiej dawce hormonow:( ale Yasmin polecam - sprawdzilam go nie tylko ja ale wiele moim kolezanek:]

Gość kkkkkkkkkkkk
ja po escapelle mam okres co 20 dni juz drugi miesiac zaje..... choc po postironie czulam sie duzzzzzzooooooo gorzej to jednak bardzo nie podoba mi sie co teraz sie ze mna dzieje.... i tak jak ty zastanawiam sie nad plastrami opinie z tego co czytalam sa rozne i chyba kazda kobieta reaguje roznie. poczytaj na str producenta www.janssen-cilag.pl (ogolne zachwalanie:P:P) i chyba forumgonekologincze.pl czy cos takiego tam duzo inf zanalzam