Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 27

Juz nie wytrzymam

Polecane posty

Gość nie wytrzymuje
tak chcialbym popiescic , polizac piersi, zatopic sie w nich, raz tylko piescilem i tylko troche przez ubranie, a daszych krokow nie bylo

Gość holahola
Niesmiałośc znika jak się trafia na właściwą osobe - tak myślę;) ja też byłam kiedyś niesmiała i dlugo byłam dziewicą( w porownaniu do rowieśniczek), a przy moim obecnym wyczyniam straszne rzeczy;) Jest miłośc - nie ma oporow. Problemem nie jest seks chyba, tylko ogolnie kontakty z ludzmi. i macie pare wyjsc : jeśli postaracie się zmienic zachowanie, ludzie zaczną Was inaczej postrzegac i wtedy uwierzycie we własne siły;) Albo bez histerii...poczekajcie i wybierzcie właściwie ...mój chłopak byl prawiczkiem, to niesamowita wartośc rowniez dla mnie. Pozdrawiam ciepło ! :D

Gość ja tam myślę że autor
i podobne przypadki powinni się zacząć interesować jakimś sportem, robic coś związanego z fizycznością. Serio. Po pierwsze- jak zobaczysz, że masz wpływ na swoje ciało, np. zapiszesz się na siłownię czy coś takiego, to od razu będzie Ci lepiej:) Będziesz mniej nieśmiały, spojrzysz na siebie inaczej. No i zawsze w takim miejscu można kogos postkać. Ważne tylko, zeby nie była to osiedlowa pakerina;) A jakiś klub sportowy czy siłownia dla różnych ludzi. Zawsze możesz pomóc jakiejś kobitce zdjąć za duże obciążenie, pograć z nią w tenisa czy coś... Poza tym np. jak się nauczysz grać w tenisa, mozesz nauczyć kobitkę, a one lubia jak ktos jest w czyms dobry i je uczy:) Poza tym do siłownie chodzi coraz więcej kobiet, bo dbają o figurę. Zawsze masz większe szanse poznac kogoś fajnego tam niz np. na dyskotece:o Większosć kobiet, któe mają coś w głowie nie chadza na dyskoteki, czy nie przesiaduje w nocnych klubach. Niestety, tam można spotakć tylko takie typwe fląderki, chyba że masz wyjątkowe szczęście i przez przypadek kogoś fajnego poznasz... Poza tym ja się już nie udzielam, bo sama mam 22lata i jestem dziewica, jutro walentynki, a mój chłopak ma mnie gdzieś:( Co prawda jestem odludkiem i dziewakiem, ale sądzę, ze nawet ja zasługuję na odrobine zainteresowania i szancunku, zwłaszcza ze strony osoby, któa sama za mną biegała pół roku...:(

Gość ja tam myślę że autor
Poza tym ja mam małe cycki i się w nich nikt nie zatopi:o DObra, juz idę sobie, bo przegrałam życie:(🖐️

Gość skad to masz
nie wiem co zrobic czy podchodzic do kazdej dziewczyny i pytac sie o to|||? mieszkam w londynie

Gość zaden nick nie wchodzi
a ja mam ochote na prawiczka :))

Gość to_____________
spotkaj sie ze mna

Gość asfsda
tak, jestem

Gość nacie to

Gość ...................jkg

Gość ghfghf

Gość idz...............

Gość azteccc22
stary ale z ciebie ofiara, a prostytutek już nie ma??

Gość sdafkljgvasjdl