Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tak se pisze

Jak długo się jedzie busem do Holandii?

Polecane posty

Chodzi mi o dystans Gdańsk - centrum tamtego państwa. Bardzo proszę o odpowiedź kogoś kto się orientuje.

Gość ok 16-18 godz
do utrechtu zalezy gdzie jeszcze w polsce sie zatrzymuje

Gość ja chyba wiem ....
ja jechalam z warszawy do eindhoven 20 godzin dlugo bardzo dlugo ale po drodze wysiadali ludzie w niemczech wiec dlatego to tak trwalo samochodem jade 12 godzin

Gość ja chyba wiem ....
ja jechalam z warszawy do eindhoven 20 godzin dlugo bardzo dlugo ale po drodze wysiadali ludzie w niemczech wiec dlatego to tak trwalo samochodem jade 12 godzin

Gość hehejjjj
no w czasach gdy nawet LOT'owski bilet kosztuje grosze tro nie wiem ile się jedzie busem

Gość ja jechalam z grudziadza do
utrechtu prawie 18 godz ale jeszczy jakis wypadek na autobahnie byl i byla zima wiec dlatego tal dlugo

Gość ja chyba wiem ....
jadac z warszawy przejezdszasz wlasciwie cala polske i niemcy jadac z gdanska ten dystans sie skraca:)

Gość ja chyba wiem ....
jasne zwlaszcza w amsterdamie sa tanie bilety lotnicze. kilka tygodzni temu zaplacilam 500 euro za bilet. a w polsce tanie linie lotnicze nie maja ladowania w amsterdamie ani tym bardziej w eindhoven:P

Gość hehejjjj
za lotowski bilet(to nie tanie linie) zapłaciłam 103 Euro co do centa.

nooo... to jakim środkiem transportu jedziemy nie zawsze od nas zależy, ja pytam bo mój mąż jedzie tam jutro busem z innymi pracownikami dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi! dużo mi rozjaśniły a przy okazji zobaczcie jaką fajną stronkę wyszperałam w sieci: http://world.maporama.com/idl/maporama/

Gość Majowa34
No autokarem wiadomo że dłużej. Dlatego ja zawsze jeżdżę z Energy Tours bo inaczej jechalabym 3 dni :P oni są na czas, więc jak rezerwujesz bilet to wiesz o której planowo powinnaś być na miejscu.

Gość gość
tłumoku po co odgrzebujesz 7- letni temat??? dla dennej reklamy?

Gość gość  lidzia
bus do niemiec, holandii OSTRZEGAM www.poeuropie.pl busy sa przerobione,stare fotele bez regulacji i jeden kierowca!!!!!! na kilkanaście godzin jazdy! bez działającego ogrzewania i bez wi-fi , TV, czy DVD jak to pięknie w reklamie pisze!!!!!

Gość helonim
Często jeżdżę busami do Holandii i wszystko zależy od tego jakim przewoźnikiem jedziesz i ile przystanków bus ma po drodze. Ja kursuje http://www.przewozy-angelika.pl/ i w ciągu 18-20 godzin jesteśmy na miejscu

Gość gość
Ja zawsze do Holandii jezdze busami od http://www.artour.pl/ . Podroz mija naprawdę bardzo szybko i sprawnie , a co najwazniejsze wygodnie. Kierowcy są tez bardzo mili więc podroz zawszze jest wesola.

Gość gość
a do Niemiec www.bayernbus.pl/

Gość eeqweqd
zawsze do holandii holenderskibus.pl/ i jest dobrze a czemu by inaczej jak nie tak. i pozdrawiam nas

Gość gość
Polecam zajrzeć na stronę http://viptour24.pl/oferta/ - jeżeli taka podróż to tylko z VipTour24, profesjonalna obsługa, wyjazd i przyjazd na czas i cena również przystępna, raz jeszcze polecam:)

Gość gość
To zależy jakim busem się jedzie. Jak do tej pory najkrócej do Holandii jechałam z firma Best Line. Tutaj http://www.best-line.pl/ jest ich strona. Są naprawdę świetni i mają atrakcyjne ceny.

Gość gość
Zabieraja z domu? :)

Gość gość
Mówimy tutaj o kilkunastu godzinach w zależności czy po drodze staje jeszcze na innych przystankach w Polsce jak również ile przystanków ma w samej Holandii. Przy każdej tego typu wyprawie trzeba pamiętać by transport był wygodny i bezpieczny, w niektórych firmach można wykupić sobie miejsce obok siebie co zdecydowanie podnosi jakość jazdy albo gdy się podróżuje w parze, bywają promocje przy zakupie dwóch biletów naraz. Ja polecam https://gtvbus.pl/wyjazdy-z-polski/ tu masz pełny rozkład jazdy.

Gość gośćhanamania
Na pewno z busem Przemek z lubelskiego dłużej/opóżnienia, przesiadki/. Nie polecam!

Gość Adam Szubert
Ja jeżdżę ECOLINES i mimo tych wielu godzin podróży jestem zadowolony, mają komfortowe busy, obsługa jest ok.

Gość gość
A na slask ale bezpieczne? :)

Gość gość
ja jeżdżę busami z firmy www.sprintbus.eu i sobie chwalę, bardzo dobre warunki podróży, bez opóźnień i sympatyczni kierowcy.

Gość gość
uu ze trzy dni

Gość gość
Musiałem niestety jakiś miesiąc temu jechać do Holandii służbowo i się wybrałem busem. W sumie jak na busa to było dość dużo miejsca. Wybrałem przejazd z firmą Efectbus (efectbus.pl). Kojarzy ktoś ich? Wyszło niecałe 300 zł za dojazd, bus nowoczesny nie jakiś rzęch. Mogę polecić.

Gość gość
wszystko zależy od trasy i tego ile razy bus się będzie zatrzymywał, ale jadąc np http://www.marcinbus.pl/ to trzeba liczyć niecałą dobę - max 20h, ale często o wiele szybciej

Gość cxs
Jeśli już muszę jechać do Niemiec, a jeżdżę czasami odwiedzić brata, to wybieram się z taką firmą jak TaniBus – tanibus.eu. Często jeżdżą, z tego co wiem to chyba codziennie mają kurs w dwie strony. Cenowo jest konkurencyjnie, zwłaszcza jak się od razu zamówi kurs w obie strony to taniej wychodzi.