Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesita maribelll

W czym tkwi uroda aktorek z telenowel?

Polecane posty

Gość lusesita maribelll

chcialabym wydladac tak jak one byc kobieca itp mam zamiar zmienic sie wlasnie w taka kobieca babke makijaz fryzura ubior kiedys mialam wlasnie taki bardziej kobiecy image i bylo super tk przynajmniej stwierdzil moj maz pozniej zmienilam to jak poszlam na studia dzis w sumie nie mam zadnego stylu ubieram co popadnie i w sumie mam pelno rzecz w szafie a nic do siebie nie pasuje teraz biore slub kosicelny za pol roku odchudzm sie zapuszczam wlosy mam juz do ramion chce tez zaczac kupowac sobie rzeczy w takim stylu bardzo kobiecem alke nie do konca wiem w czym tkwi ich uroda makijas fryzura podpowiedzcie cos???

Gość no nie -to jest pytanie
roku!!!

Gość hmmm... po prostu obserwuj
i sciagaj.

Gość lusesita maribelll
nie o to chodzio zeby wygladac identycznie ale podoba mi ise taki wlasnie styl jak pisalam kiedys ubieralam sie bardziej kobieco dzis sportowa i ten nowy styl do mnie podobno wogle nie pasuje wszyscy mowia ze ten stary byl lepszy nawet maz mi powiedzial kochanie kiedys jakos lepiej sie ubierala tamten styl bardziej mi ise podobal ogldajac dzis album stwierdzilam ze to prawda i tak mysle zeby to zmienic

Gość czekolada marmelada
no właśnie makijaż, fryzura, ubrania

Gość milagros-mili
zalezy o jakiej telenoweli mowa. bo coz... np. wlasnie milagros ze zbuntowanego aniola nie ubierala sie jakos super kobieco... a i tak byla piekna :D

Gość lusesita maribelll
no np cena marzen nie chodzi o ta rubi bo jest raczej sexowna i drapiezna ale np inne bohaterki sa wystylizowane tak kobieco widze ze nikt mi nie pomoze???

Gość a to na tvn leci
?? Bo ja nie mam i nie wiem:( A Milagros lubilam hehe :D Zwlaszcza pod konec wypełzała w seksownych sukieneczkach:) No i te laski na DYSKOTECEEEE :D :D :D :D :D bomba!!!!

Gość fgfgfg
ale nie rozumiem w czym masz problem.... mamy pokazac ci ciuchy na allegro czy co? kupuj jakies sexy i kobiece, obcisle, jakis dekolcik, ale nie za duzy, kolorowe ciuszki, czarny tez jest sexy, nie za luźne spodnie itd. albo sukieneczki i spódniczki. jakis makijaz, oczka i tusz, zadnabe paznokcie i wlosy. ale najwazniejsze zebys sama czula sie ze soba sexy i kobieco bo zadne ubrania ci nie pomoga jak bedziesz czula sie jak dupa wielbłąda

Gość KamilaKans
Jak ktos nie ma gustu i narazie tylko "chce" wygladac tak a tak ,to faktycznie trudno jest cos wybrac. Jesli wiesz ze w seksownych wygladasz dobrze to moze poradz sie przyjaciolki zanim cos kupisz albo wez ze soba kogos kto sie zna. Jesli chodzi o mode to najwazniejsze jest (uwaga uwaga) WYCZUCIE DOBREGO SMAKU. Wkladajac mini i bluzke z dekoltem nie bedziesz seksowna a wulgarna,wiec najpierw kup sobie jakis magazyn o modzie i poogladaj kreacje najwiekszych projektantow (nie te udziwnione oczywiscie) i wyznacz sobie granice. Inna sprawa jest taka ze seksowna kobieta JEST SEKSOWNA nawet jesli ma na sobie worek po ziemniakach.To jest swiadomosc swojej seksownosci i cala reszta zwiazana z tym m.in ruchy,spojrzenie. Mozesz byc w dresie i byc seksowna.Mozesz byc w seksownych ciuchach i miec ruchy dresiary chlopczycy. PS. Dlugie wlosy nie swiadcza o tym ze kobieta jest seksowna - patrz nasza Miss PL. Jest seksowna czyz nie ?