Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina16

Chcę urosnąć...

Polecane posty

Gość karolina16

Chciałabym urosnąć. Mam 1.58 co można jeszcze zrobić? ratujcie

Mam tyle samo i urosnąć nie chce :P Może powiś na drążku :D Tatusia oszukasz, mamusię oszukasz, ale natury nie oszukasz...

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
zaakceptowac siebie

Gość karolina16
ehhh,nie wiem o co Ci chodzi... nie rozumiesz jak ciezko jest gdy dookoła same wysokie...

Gość no nie umiem
poczytaj miało być :)

Ja bardzo dobrze wiem, mam tyle samo wzrostu co ty i jakoś nie mam z tym problemu :) Ba, nawet mój chłopak ma 1,90 m i on też nie ma problemu z moim wzrostem :D Małe jest piękne :)

Gość karolina16
wszyscy od zawsze wyzywali mnie od karłów :-o ciezko mi,nie chce byc taka mała

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A
wokół mnie tez sa sami wysocy i jakos mi to nie przeszkadza

Minie im, a naprawdę nie ma się czym przejmować. Ja mam 22 lata i już na pewno nie urosnę. Ale znam wiele osób niskiego wzrostu, tak samo wysokich.

Gość karolina16
ehh chcialabym miec chlopaka ktoremu nie przeszkadzaloby to jaka jestem niska

Gość nie martw sie
ja tez nie jestem za wysoka, ale przeciez to nie taka tragedia! :):) zaakceptuj siebie, taka jaka jestes! :]:]

Gość aasiaa
karolinka jeśli masz 16 lat (o ile twój pseudonim pokrywa się z faktami) to masz jeszcze czas żeby urosnąć chociaż troszkę. ja mam 163 cm już więcej napewno nie urosnę. mój chłopak ma 1.87 i nie przeszkadza mu mój wzrost, mimo tego że mnie to czasem krempuje i na randkę zwykle zakładam obcasy :-)

Gość a co ona
no ale co zrobic zeby urosnac?>:(

Gość ja sie do niego szykuje

Gość nic nie można zrobić
natury się nie oszuka

Gość no a wzrost
tu jakas jedna panna podawala te cwiczenia?wyslala wam?

Gość a czy jesttt

Gość do zalozycielki posta

Gość upupupupupuppupupupupupupupupu

kto chce pare cm :D:D kto chce oddaje darmo :D ... serio.. jakbybyło tak można ... ja mam 171 .. no ale lubię nosić 10cm szpilki.. to jakbym oddała tak z 10 cm .... kto chce ? :D Ps.. nie martw się.. :) gdyby ludzie byli tacy sami świat byłby nuuudny :).. wiedz o tym, że Twoje dzieci mogą być wysokie inaziane... takie użalanie siędo niczego nie prowadzi :) pozdoriwonka :*

Gość a czy jesttt
podbijam pytanko

Gość dziwne masz towarzystwo
bardzo malo tolerncyjne i zwyczejnie chamskie(żeby nie powiedziec burakowate):-PMnie NIKT NIGDY nie wyzywal od karlów chociaż mam tez 158 cm wzrostu.

Gość kukułeczka
Mam prawie 26 lat i 161cm, nie chcę mieć więcej. W wieku 21 lat urosłam o 2 cm, wcześniej miałam 159 i nie chciałam więcej urosnąć, stało sie to mimowolnie. Ty masz dopiero 16 lat więc może ci jeszcze przybyć parę centymetrów.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hehehehe ja mam 156 :):):) i nie chce urosnac:):) i raczej sie na to nie zapowiada mam 22 lata wiec chyba nie urosne. moj chlopak ma 190 i co z tego fajnie razem wygladamy:):) na uczelni koledzy wolaja na mnie mini. prowadzacy usmiechaja sie zawsze gdy cos glupiego mowie traktuja mnie jak male kochane cos co ma zarazem wiele plusow:) wiesz dalej jest duuuuuuuuzo latwiej ja sama podpisuje sie pod mejlami mini i mi to nie przeszkadza najlepszy kumpel mowi do mnie mikro kumpela olbrzymie xs albo wielka dusza wspolokatorka corko i jest wesolo i smiesznie zakceptowalam to ze jestem malutka i staram sie to wykorzystwac prosze o podanie czegos z wysoka zeby poderwac faceta prowadzacych o otwarcie wielkich drzwi na uczelni kolegow o podniesienie do wysokiej polki. jak ktos sie smieje odpowiedam ze male jest piekne i czy chce dostac i ze bedzie mu wstyd jak mu takie males cos podbije oko przyjmuj to z humorem a zobaczysz nie ma sie czym przejmowac nie mowiac o tym ze mozesz nosic szpilki zawsze nie zaleznie z kim wychodzisz:):)

Gość do kkkkkkkkkkkkkkkkk
"....prowadzacy usmiechaja sie zawsze gdy cos glupiego mowie traktuja mnie jak male kochane cos co ma zarazem wiele plusow ..." słodka idiotka.

Gość kkkkkkkkkkkk
czasme taka gram coz na typowo meskiej uczelni to latwe a ze jestem malutka to mam to jeszcze bardziej ulatwione, niestety gorzej czasem z traktowaniem powaznie. swoj wzrost przyjmuje z usmiechem wiec moze byc mala slodka idiotka a propo znam osobe ktora zaliczla 3 egzaminy udajac 100% blondynke coz na wykladowcow to dziala:P:P:P

Gość jhjgjgh