Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkaqq

jaki poleciłybyście mi tusz i podkład

Polecane posty

Gość lalkaqq

Gość blond666
to napsiz jaka masz cere do jakeij ceny ma byc tusz i podkład jakie masz rzesy czego oczekujesz od tuszu i podkładu to spróbuje cos doradzic

Gość lalkaqq
mam krótkie i cienkie rzęsy i szukam tyszu który je wyraźnie uwidoczni.Ostatnio kupiłam Lash Archtect tak wychwalany i szczerze mówiąc zawiodłam się może i daje mocniejszy efekt ale skleja rzęsy , słaby jak na tą cene

Gość blond666
nieiwem jak z tym tuszem bo ja rzadko uzywam tylko jakis przyciemniający bo mam jasne rzesy ale długie wiec z tuszem ci nic dobrego raczej nie polece :) ale podkład spróbuj ten aa ja go chyba kupie albo uzywałam maybelline pure make up bardzo dobry był za ok 20 zł zrezygnowałam z nieo bo wiadomo zawsze człwoiek szuka czegos lepszego ale jesli aa sie okarze badziewiem to wroce do maybelline:)) pozdrawaim:*

Gość cvdsvdv
puder LA ROSHE POSAY....KOSZTUJE prawie 70 zl ale watto naparwde....a tusze loreala....badz lancome lub isa dora

ja mam skaze atopowa.... ale szczerze musze przyznac, ze mam juz chyba 4 z kolei tubke wlasnie podkladu AA tylko nei rozswietlajacego a matujacego..... i zero uczulenia....a to naprawde rewelacja :) biorac pod uwage ze uzywalam kiedys zdecydowanie :O drozszych podkladow.... co do trwalosci moze mam zastrzezenia.... ale nie uczula mnie w ogole, wiec daje mu 5- :) tuszu takiego ktory by mi odpowiadal w 100% szukam .... :O

Gość blond666
mi tu pwoeidz cos na temat tego podkąldu aa matuje? i czy kryje cos i jak z odcieniami?? i cfzy podkresla pootwierane poory hehe:P

ja czuje sie zmatowiona ;) co do odcieni to sa chyba tylko 3...ja bladzioch jestem wiec uzywam jedynki (kosc sloniowa)..... co do podkreslania porow....nei wiem :) chyba nie podkresla...ja raczej gladka jestem ;P i nigdy nie widzialam zadnego kratera :P na twarzy po zastosowaniu ;)

Gość blond666
to ja tez kładka teraz jestem ale te blizny...;/ fakt ze sa malutkie jak by ktos zrobił kropeczke mazakiem ale wiesz chciałabym je zakryc:PP noi ja tez jestem bladzioch:P