Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek1985

Dlaczego tak wiele z was dziewczyny mowi,ze u nas w Polsce faceci sa zaniedbani

Polecane posty

dlaczego tak myslisz? ja mieszkam w niemczech i myslisz ze tutejsi faceci sa lepsi od polakow? a niby w czym? sa zaniedbani i nie potrafia sie ubrac. ale sa tez oczywiscie fajni tak samo jak w polsce. w polsce jest wielu fajnych facetow ,niektorzy po prostu nie potrafia \"zrobic czegos z siebie\" czyli fajnie sie ubrac, isc do fryzjera , znalezc jakis styl itp.ale to mozna doszlifowac! :);)

Gość ekhm ekhm
w 100% zgadzam sie z przedmowczynia 🖐️ czy facet jest modny, ciekawy zalezy tylko od niego :) i nie wazne czy Polak, Rusek czy Niemiec :P

Gość jasne że wszędzie są różni
ale my to tak lubimy się uczepiać skrajności, i na podstawie 1 czy dwóch osób wydawać opinie o całym spoeczeństwie...

Gość pewnie ż
bo mają z takimi do czynienia widocznie. Ja o żadnym znajomym mi facecie powiedzieć tego nie mogę-wręcz przeciwnie.

wie co gadam :););) ja widze to tak-polacy moze nie maja tylko pieniedzy co niemcy ale potrafia \"sie zrobic\",i jakos wystajlowac.widac to na ulicach wiekszych miast i nie tylko:);) a niemcy moze maja kase ale nie potrafia jej zuzytkowac ! nie wiedza jak sie fajnie ubrac ,maja glupie fryzury, naprawde tu jest wiecej \"burakow\"niz w polsce, nie wiem wiec skad twoje podejrzenie,te dziewczyny ktore\"pluja\"na polakow nie maja po prostu powodzenia u zadnych! wtedy krytyka najlepsza,bo sie gaski dowartosciowuja:);) pozdro !:)

Gość fgfgfgdgd
bo tak jest. najlepiej to kup sobi lustro i zrozumiesz dlaczego hahahahahahhahahahahhaha

Gość fgfgfgdgd
22-latka.... wez sie gaska kopnij w tylej pozdrawaim buahahhahahahaha

No wlasnie nie mamy tyle pieniedzy przeciez np mnie nie stac na to,zeby pojsc do sklepu i wydac pieniadze to po pierwsze i po drugie,chyba jest tak,ze pewnie nie potrafimy sie dobrze ubierac tak jak faceci z innych krajow,ale czy to jest nasza wina czy zasobnosc portfela nam nie pozwala na to przeciez my i tak jestesmy ta plcia brzydka wiec i tak by nam to nic nie dalo ??. Jak myslicie

piotrek slonko nie przejmuj sie . trafisz na taka co rozwieje twoje watpliwosci. :);)

A dzieki dzieki ostatnio brakuje mi pewnosci siebie jestem zwyklym chlopakiem,ktory pracuje jako kasjer w supermrkecie w Wawie i tak mnie naszlo takie pytanko w ogole jak juz o kobietach mowimy to wydaje mi sie,ze sa o wiele silniejsze od przynajmniej mnie

Gość fgfgfgdgd
piotrek lamaga jestes. nie potrzeba mi takiego. wole bys sAMA DO KONCA... BUAJAHAHAHAHA

w w-awie jest na pewno masa dziewczyn ktore bylyby toba zainteresowane. wiesz,wlasnie ogladam na pro7 taki program . laska miala randke w ciemno z dwoma chlopakami ,oczywiscie osobno! ten pierwszy-wystajlowany na maxa , slodki,typowy playboy(ale na takich laski podobno leca) ten drugi.poczciwy student,spokojny itd. jak przyszedl do studia,wygladal \"nieciekawie\" tzn bylo widac,ze fryzjera dawno nie widzial,jakas tam bluza szara itd. troche go wystajlowali, fajna fryzurka,koszula i ta dziewczyny wybrala 2 randke z nim!:);) tez bym tak zrobila.nie znosze takich typowych playboyow, casanowych :););) zadufane w sobie dupki,nie wiedza co w zyciu sie naprawde liczy. wydaje mi sie ze jestes fajnym wrazliwym chlopakiem i trafisz na \"swoja\" buzka i pozdr. ps.nie wazne gdzie pracujesz itd ale jaki jestes,i to ktos kiedys doceni:);)

Fsfsf chyba tak ostatnio chcialem poprawic owa pewnosc siebie wiec zapisalem sie na lekcje Judo. Oczywiscie poszedlem no i trafilo sie,ze gosciu po prostu od razu dal mnie na gleboka wode i sie kompletnie utopilem. Wiec trafilem na przeciwnika a wlasciwie na przeciwniczke w troszke starsza ode mnie w twoim 22 latko wieku ekhm ekhm no wiec przyszlo mi walczyc z kobieta,a ze kompletny lamaga ze mne i nie potrafie sie bic wiec walka szybko sie skonczyla. No ale po kolei oblukala mnie z gory do dolu,od razu wiedzialem,ze zrobi ze mnie miazge od razu przystapila do dzialania ja kompletnie nie wiedzialem co zrobic dala mi szanse mowi pokaz co potrafisz,ale ja tylko stalem nawet nie potrafilem sie obronic od razu rzucila mnie na mate ippon i po walce tak przez dluzszy czas mnie trzymala i mowi po cichu boze przeciez ty sie kompletnie nie potrafisz bic chlopcze no co mialem zrobic po prostu jestem slaby. Pisze to nie dlatego,zeby wszystkich w dol walnac,albo rozsmieszyc chociaz to mi sie pewnie udalo,ale rzeczywiscie dziewczyna byla tak pewna siebie,ze ta pewnoscia przycmila mnie aha trzeslem sie jak galareta.

Gość Alice please
Młody jesteś, wszystko przed Tobą.Trzeba tylko czasu icierpliwości.Na pewno spotkasz dziewczynę, która pokocha Cię takiego jakim jesteś.

Gość Alice please
a muszą być markowe? Nie przesadzajmy z tym snobizmem...

Wiec tak wygladala u mnie nauka judo,a wlasciwie baty od kobiety sprala mnie jak kwasne jablko od razu wziela sie za mnie. samotny,ale wiesz co nie psujmy humory dziewczynom w koncu to ich forum no wlasnie kurcze mnie tez nie stac na kupowanie ubran szkoda.Ps tak na marginesie samotny radze ci,jak masz oczywiscie problemy z pewnoscia siebie nie idz na lekcje sztuk walki ja poszedlem nie wiem co mnie sklonilo,a dostalem manto.

Genaralizujac (czego nie lubie) mozna powiedziec, ze wsrod wiekszosci polskich facetow panuje \"trendyfobia\" spowodowane strachem uchodzenia za tzw \"ciote\". Wynika to z tego, ze niestety zbyt czesto, chetnie i obszernie krytykowany jest czyjs wyglad. Dotyczy to zarowno rodzaju meskiego jak i zenskiego. Kazdy przejaw fantazyjnosci, odmiennosci, checi odrozniania sie i wprowadzenie w zycie jakiejs nowosci nieznanej jeszcze polskim bazarom, jest bezlitosnie wysmiewana i krytykowana. Facetowi nie wypada nosic japonek, kolorowych ciuchow, fantazyjnego szalika czy dluzszych wlosow, bo od razu zostanie uznany za tzw \"pedala\". Powszechnie akceptowane sa krotkie wlosy, jeansy, sportowe buty, szarobure swetry, bluzy firm typu Adidas, Nike, Big Star, wszystko w nierzucajacych sie i niewyrozniajacych kolorach oraz fasonach. Dlatego malo ktory facet w Polsce ma odwage o siebie zadbac. Dbanie o siebie, modne ciuchy (modne na swiecie, a nie w Polsce)fryzjer, nie daj Boze jakis krem, uwazane jest za niemeskie. Zreszta to samo dotyczy dziewczyn. Szlag mnie trafia jak czasem ide z jakas Polka ulica i slysze jej komentarze na temat tego jak kto jest ubrany. Nie daj Boze, zeby ktos sie wyroznial z \"polskiego\" szablonu! Zostanie zjechany z gory na dol. Co do Twojego niskiego poczucia wartosci to nie przejmuj sie za bardzo. Polecam poczucie humoru, smiej sie z siebie, to Ci pomoze w wielu sytuacjach, i nie przejmuj sie opiniami innych, \"jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil\", calusek 👄

a dziekowac dziekowac,a co do podwyzszenia pewnosci siebie i ogolnie,ze wlasciwie poszedlem na lekcje judo nie wiem co mnie sklonilo tak wiele sie czyta i mowi,ze sztuki walki tzn umiejetnosci obronne pomagaja i wiecie co to widac po tej dziewczynie,ktora mnie ostro potraktowala od razu powiedziala po walce,ze spotkala pierwszego goscia,ktory kompletnie nie potrafi sie obronnic przed atakiem. A co ubioru no coz niestety musimy sie z tym pogodzic to wszystko kosztuje,tak nie ma nic za darmo. A co do Polskich dziewczyn to uwazam,ze sa najpiekniejsze i bardzo bardzo zadbane nawet ta dziewczyna,ktora mi udzielila srogiej lekcji byla bardzo ladna ehh kobiety...

Wiesz, jak byles tylko raz na lekcji judo to wiadomo, ze nie podniosla ona Twojej pewnosci siebie, musialbys dluzej tam pochodzic zeby sprobowac czy dziala. Ale z drugiej strony jesli mialbys sie stac zarozumialym burakiem to tez niedobrze, polub siebie takiego, jakim jestes, niesmialosc nie jest zadna wada i nie musisz byc supermenem, zeby byc kochanym.

Pewnosc siebie to podstawa uwaga pewnosc siebie nie zarozumialstwo widocznie ja juz taki jestem po prostu lamaga po prostu przepraszamze..... no wiecie co dalej konczyc nie musze.

Gość ciamajda..

Gość no ja chce...
czlowieku czy Ty wiesz co to judo???? daj spokoj zanim ktos zrobi Ci krzywde dobrze radze.

Gość no ja chce...
poza tym piszesz jak jakis frajer z silowni ktory szprycuje sie aby "przyrost byl wiekszy" i aby "nabrac wiekszej pewneosci siebie" judo to zupelnie nie to srodowisko

Gość no ja chce...
nie cwiczy sie aby nabrac pewneosci siebie bo to sport a nie kopanina podworkowa i opiera sie na POKORZE a nie na pewneosci siebie najpierw trzeba ustapic aby potem ......;);)

Gość a czemu to
przekonujecie wszystkich do modnych ciuchów i "stajlowania"? Niech każdy robi co chce :) Moda to nie dla mnie, a jeżeli kupienie najnowsszych ciuchów to jedyna szansa żeby "mieć" dziewczynę to ja dziękuję :P

he he... swieta prawda z szablonowym ubieraniem sie juz widze te \"najlepiej ubrane\" jak komentuja moj wyglad jak pojade w wakacje do Polski. jeszcze kiedys mnie to troche peszylo bo dziwnie byc jakims obiektem odbiegajacym od normy ale... przeszlo mi. niech sie smieja i maszeruja z ciemna masa. ja pomaszeruje wlasna droga :)

Gość hjkkkkkkkkk
przykład wczoraj byłam w clubie, fajne miejsce, a nie dało się oddychać ze smrodu potem tańczących polaków i odziwo byli tam również obcokrajowcy - jakoś od nich brzydko nie pachniało (wręcz odwrotnie)