Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mortishia

Skończyłam!!

Polecane posty

Każdy chwali sie że zaczyna a jakoś nikt nie chwali się że kończy? czyżby było to wstydliwe? Ja skończylam dokładnie dnia 20 listopada, nie ma jojo więc się chwalę:) w ciągu 3 miesięcy schudłam 12 kg. Waga początkowa- 66,5 kg, waga końcowa 54,5 kg. Wzrost 173. Dziś zamiast spodni o rozmiarze 31-32 mam spodenki 28. Warto było więc walczcie:) to naprawde fantastyczne uczucie być szczupłą, atrakcyjną i bardziej pewną siebie:) powodzenia!

Ja mam podobnie, 172 cm, wazylam 63 a waze 56-57, tylko ze ja mam chyba wiecej miesni bo mimo wiekszej wagimam rozmiar spodni tez mam 28 a nawet w niektorych 27 :D takze gratuluje Ci, ale u mnie odchudzanie jakos specjalnie nie bylo celowe, po prostu zaczelam mniej jesc i wiecej sie ruszac, tylko ze ja sie teraz boje ze jak raz na jakis czas zaszaleje, to przytyje. A walke o wage siebie zaczelam w maju, i tak powoli schodzilam z cm. Bo to wlasciwie cm a nie kg sie liczy! Powodzenia dla wszystkich walczacych!!!

Gość to jestes anoreksja
przy wzroscie 173 wazysz 54kg? faceci wola kraglejsze kobietki a nie kosciotrupy! uwierzcie i przestancie sie katowac

Gość maczek na piasku
no gratulauje, a ja tez mam 173 cm wzrostu i rozmiar spodni 28 lub 27 a waze w porywach do 58. To chyba od budowy zalezy. Pozdrawiam i gratuluje!!!

Gość jablko-malina
a to ja tez sie pochwale :P 4 miesiace spadlo 12 kg ;p i trzymam sie dzielnie :P wczesniej 172 cm , 70 kg, teraz 58 :P i jest gut :D

Gość lililo
Do właścicielki topicu: a na jakiej diecie byłaś? Może poprostu nie jadłaś słodyczy, pieczywa itp? nie miałaś kryzysów?:)

Hej! Noooo... gratuluje:)Ja dopiero zaczynam walke z niechcianymi kilogramami:) Mam nadzieje, ze juz niedługo bede mogła sie tak wpisac jak ty....ale ze mnie marzycielka:) Heh, póki co z licznika spadło 5 kg:)Przydałoby sie przynajmniej drugie tyle..Nie ma przyjemniejszego uczucia niz to które odczuwasz widzą jak spodnie które kiedyś normalnie ci słuzyły teraz sa na tyle luźne ze juz sie w nich chodzic nie da, bo z tyłka zlatuja:)heh boje sie tylko jednego ze gdy juz dobije to mojej upragnionej wagi to znowu zaczne jeśc tyle na ile mam ochotę-a znając siebie sie nie opanuje - wróce znowu do tej samej wagi, ale moze tym razem nareszcie sie uda. W koncu - do odważnych swiat nalezy:P P.S. Jak juz mi sie uda na pewno sie pochwale!;)

Hej! Noooo... gratuluje:)Ja dopiero zaczynam walke z niechcianymi kilogramami:) Mam nadzieje, ze juz niedługo bede mogła sie tak wpisac jak ty....ale ze mnie marzycielka:) Heh, póki co z licznika spadło 5 kg:)Przydałoby sie przynajmniej drugie tyle..Nie ma przyjemniejszego uczucia niz to które odczuwasz widzą jak spodnie które kiedyś normalnie ci słuzyły teraz sa na tyle luźne ze juz sie w nich chodzic nie da, bo z tyłka zlatuja:)heh boje sie tylko jednego ze gdy juz dobije to mojej upragnionej wagi to znowu zaczne jeśc tyle na ile mam ochotę-a znając siebie sie nie opanuje - wróce znowu do tej samej wagi, ale moze tym razem nareszcie sie uda. W koncu - do odważnych swiat nalezy:P P.S. Jak juz mi sie uda na pewno sie pochwale!;)

No ja musialam kupic sobie nowe spodnie bo w starcyh nie bylo opcji zeby chodzic, w okresie przejsciowym nosilam mini, spodnice na szczescie tak nie spadaja ;) Co do kryzysow, to sa zawsze i moim zdaniem trzbea jesc wszystko tylko mniej i moze nie tak czesto jak kiedys moja ukochana pizze i czekolade:) ale tego tez sobie odmawialam. stwierdzialm za plakanie po zjedzeniu kazdej czastki czekolady jest bez sensu, a raz na jakis czas nagroda kazdemu sie nalezy:))) i jakos sie udalo i waga mi nie wraca :)

Gość fju fju
ja schudłam 8 alejeszcze 5 chce a waga ani drgnie. nie wiem juz co tu wykombinowac. Ma ktoś jakieś rady???

Do \"to jest anoreksja\"- kościotrup to ostatnie stwierdzenie które można mi przypisać. mam duże piersi i wcale szerokie biodra. jedynie w talii mam 59 cm. Do lililo - zaczęłam od kapuścianej, ale to było chyba 2 kg. pożniej jadlam normalne produkty w małych ilościach, np: śniadanie: poł bułki z jakims plastrem szynki lub sera lub płatki owsiane (2 łyżki) + mleko 100 ml lub jugurt naturalny z małym jabłkiem obiadek: bardzo różnie, czasem 1/3 normalnej porcji obiadu, byle bez tłuszczu lub pierś z kurczaka na oleju pieczona, zamiast panierki otręby kolacja: jogurt naturalny przeważnie, pieczywo Wasa, pól kostki białego sera itd... ogólnie dużo owoców, warzywa, mięso z kurczaka, biały ser, mleko, płatki owsiane, otręby, często batoniki takie z musli itp. jadłam razem około 750 kalorii początkowo, pożniej wiecej- do 1000. nie wiem czy to zdrowo czy nie, ale mi w każdym razie służyło dobrze, po połtorej miesiąca nie przybyło nawet grama, a jem duzo wiecej:) włosy, paznokcie, skóra- zdrowe jak nigdy.

Gratuluje :) ja też mam podobny cel i startuje z wagą 62 (174wzr) Ps. Wyrazy wspólczucia dla zakompleksionych, ktore wyzywają szczupłe dziewczyny od anorektyczek. Sadło juz od dawna nie jest sexy :P