Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TamaraDe

2 dni po okresie czuję jakby ból...jajników

Polecane posty

Gość TamaraDe

Pobolewa mnie zwłaszcza z lewej strony, tak jak czasem przed miesiączką. Macie też tak?

Gość TamaraDe
Tylko jeden dzień? Nie martwi Cię to?

Gość ona22*****
wiesz martwi oczywiście, że tak aj nie wiem czy to może być ciąża???zawsze miałam krótkie i mało obfite miesiączki ale nigdy takich jak ta ostatnia poczekam do następnego okresu o ile się pojawi i pewnie pójde do lekarza!

Gość TamaraDe
no to mamy podobnie... ja -sama się z siebie niby smieje ale-tez sie obawiam o zajscie w ciaze. wyobraz sobie, ze w 2gim dniu okresu uprawialam seks oralny,facet skonczyl w moich ustach...a jais czas potem zmienialam tampon-a mam taki nawyk,ze go slinie przed wlozeniem(mam wrazenie,ze lepiej sie go aplikuje).wiem,smieszna jestem,ale i tak sie denerwuje.panika przed ciaza jest jak choroba psychiczna

Gość ona22*****
no a ja kochałam się w pierwszym dniu okresu wszystko bylo do konca ;) i nie wiem czy to mi mogło zatrzymać ten okres ale wątpię także może jakiś teścik zobię

Gość TamaraDe
mój okres trwał jeszcze potem 3 dni.teoretycznie to czas miesiaczki to dni bezplodne i ilez moglo byc tych plemnikow w mojej slinie?w sumie to smieszne to..ale stres jest.tez zamierzam zrobic test, ale musze teraz i tak by nic nie wykryl,wiec czekam

Gość TamaraDe
nikt nic nie powie?