Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Szlag mnie trafi że palą ubrań..

Polecane posty

zamiast ich rozdawać do domu dziecka. Taktyka psa ogrodnicze! Nawet nie pomyślą że może im to zapędzać konjonkturę. Od dziś omijam tych własnie marki za ich brak moralności. Bojkotuję!

Mnie też szlag trafia, przecież mieliby darmowa reklamę, gdyby więcej osób nosiło te ciuchy! Ale cóż dzieci z domów dziecka to nie jest dobra reklama dla takich firm... ich markowe ciuchy mogłyby sie komuś skojarzyć właśnie z biedakami z takich domów... a to dla takiej firmy antyreklama...

A kto się dowie że to dziecko z dom dziecka na ulice? Mogli sobie robić świetną rekalmą jak Oni są chojni! Nike ubiera biedne dzieci.. ile firm chwalą się żejesli kupisz ten produkt to pomożesz w to czy tamto?

Gość Marmelade
a wlasciwie to o co konkretnie chodzi? reno, piszezs jakos dziwnie-nic nie rozumiem!

Wybacz ale nie jestem Polakiem. Chodzi o to że od tego roku Urząd Celne ma oboziązek, zarzucony przez marki, palić podróbki zamiast ich rozdawać placówki.

Gość trefniś amator
Ja popieram nie kupować produktów tych firm pokażmy że klienci popierają właściwą postawę. Ja tam widziałem nike widział kto jeszcze jakąś marke?

Gość Marmelade
tak myslalam,ze nie jestes Polakiem. rzeczywiscie syf z tymi ciuchami!

Gość Marmelade
kurzcze, pokazywali to w wiadomosciach? gdzie wy to widzieliscie?

Gość Marmelade
kurde musialam przegapic.mialam wylaczony glos w tv bo pracowalam. nic to - obczaje w panoramie

Gość trefniś amator
no i jeszcze ten gostek przedstawiciel nike :O jak sie pochwalił że dali jakieś ciuchy :O ciekawe ile 2 sweterki ? a tam sie zjara ze 30 ton ;O

Gość trefniś amator
Te firmy sobie myślą że są niezastąpione i tylko one mają taki dobry produkt. Ale na szczęście jest gospodarka rynkowa i takich firm jest więcej :)

Nie mają lepsze produkt tylko lepszej opinii. A na opinii trzeba zasłuzić..