Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo123

co jesc na mase??

Polecane posty

Gość kolo123

Gość arlie
Dużo jajek, białek itp.

Gość kolo123
to wiem ale co jesc zeby szybk przybioerac na masie chodzi mi o produkty spozywcze a nie o gainery

Moja babka z biooli mówiła mojemu koledze z klasie ze powinien jest duzo kleików, kaszek itp do dzieci to najlepszy sposób na mase;)

Gość na mase kałową chyba

Gość gość
co dobrego na masę warto obecnie stosować?

Gość Marcinnwwwa
Niestety wiele osób stosuje niedozwolone środki dopingujące, które chwilowo dają dobre rezultaty, ale robią prawdziwe spustoszenie w organizmie. Obecnie mamy suplementy, które działają skutecznie, ale co najbardziej istotne nie powodują skutków ubocznych. Przykładem jest somatodrol, który w naturalny sposób podnosi poziom hormonu wzrostu, a także hamuje działanie somatostatyny - hormonu blokującego produkcję HGH. Taki suplement pomaga budować czystą masę mięśniową, a także zapewnia większą dawkę energii na treningach i szybką regeneracje. Więcej na stronie http://somatodrol.pl/

Gość gość
tylko po co ci w tych czasach masa,chyba,że jesteś chuderlak to jeszcze bym to zrozumiał

Gość gość
zwykły makaron :D

Gość gość
Zapraszamy na konsultacje z trenerem i dietetykiem, który ma wieloletnie doświadczenie w przemianie sylwetek, zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Efekty osiągane są dzięki spersonalizowanym dietom oraz ćwiczeniom dostosowanym do potrzeb oraz możliwości klienta. Więcej informacji na www.igortreneronline.pl.