Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to tak

wolne zarty

Polecane posty

Gość no jak to tak

Chcemy sie hajtac na sylwka a kazdy zespol z ktorym sie kontaktujemy w tym terminie rzada kwoty od 4tys w gore. No zarty sobie stroja. Normalnie biora po 1500-2000 a z racji sylwka kilka razy wiecej. Moze znacie jakis normalny zespol i w miare niedrogi z lubuskiego, ktory nie bierze 3 razy wiecej tylko dlatego ze to 31.12.

Gość Trzeba brać to pod uwagę
że w taki wyjatkowy dzień kazdy będzie chciał więcej zarobić. Niby czemu mają zagrać na weselu nie mając nic z tego (?) rozumiem takich ludzi. Skoro decyduja się ludzie na taki termin trzeba brać pod uwagę większe ceny np. sali, orkiestry, fotografa....

Witaj,mnie to wcale nie dziwi,ponieważ za granie na balu sylwestrowym zespoły kasują od 2,5 tys. wzwyż,więc czemu mają być stratni grając o kilka godzin dłużej za mniejsze pieniądze.Niestety,ale dla takiego wesela w tym dniu bal stanowi ogromną konkurencję i każdy dobry zespół nie pozwoli sobie na to,żeby stracić okazję na dobry zarobek,musisz się z tym pogodzić,jeśli chcesz dalej mieć ślub w sylwestra.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Weź pod uwagę prostą kalkulację . BAle sylwestrowe są organizowane na min. 100 osób - od osoby płaci się min. 200-300 zł. Za sto osób organizator ma 20.000 i nie jest mu żal wydać tych 4-5 tysięcy na dobry zespół bo i tak zarobi swoje ... A weź pod uwagę fakt , że mnóstwo bali jest organizowanych na 150-200 osób ... Wszystko będziesz miała droższe ! Kamezysta, fotograf , podejrzewam ,że koszt za osobę w restauracji również... Jeżeli marzysz o zimowej scenerii to zobacz jaki kibel był w tym roku. Szaro buro i zimno . Ja dostałąm w tym roku zaproszenie na ślub i wesele które było w sobotę przed sylwestrem. Nie poszłam , bo co roku spędzam sylwester z przyjaciółmi. A balowanie dwie noce pod rząd to już za wiele jak dla mnie ...

Gość no jak to tak
Zmienilismy termin. Bedzie albo 29.09 albo tydzien pozniej. Nie stac nas na sylwka. Niestety.