Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjacióka Mojego Przyjaciela

Zamieszkac z Przyjacielem.

Polecane posty

Ja jestem Kobieta, On - mezczyzna. Chcemy zamieszkać razem bo Przyjaznimy sie, Zyc bez siebie nie umiemy, ciagle musimy miec ze soba kontakt, bo inaczej tesknimy i cierpimy z tego powodu. Nawet na czas pracy musimy miec kontakt ze soba bo inaczej "wariujemy". Kiedy jestesmy razem, jestesmy szczesliwi, radosni, mogloby sie wydawac , ze niczego wiecej nam nie potrzeba. Czujemy sie ze soba rewelacyjnie, jestesmy jak dwie bratnie dusze, rozumiemy sie bez słow. I teraz wpadlismy na pomysl by zamieszkac razem, ale czy to do konca dobry pomysł? Co myslicie o tym?

Gość wqehfrihfofr
kochasz go

Gość wqehfrihfofr
to nie jest tylko przyjazn..... zwatpilam ostatnio w przyjazn damsko meska

Gość wqehfrihfofr
tylko pytanie czy on kocha Ciebie? :) bo jesli nei to bedzie Ci ciezko

Gość qwertyuiio
Kochasz go jak faceta

Gość kurna znowu jakieś badziewie
ty to nazywasz przyjaźnią? ciekawe!

to było pytanie?? Jesli tak..to kocham jak przyjaciela, czy jak mezczyzne..?? Nie wiem, ale Zyc nie umiem bez Niego, ciagle mi Go brakuje kiedy Go nie ma obok, Tesknie.... Nigdy czegos takiego nie czulam do zadnego mezczyzny z ktorym byłam.

Gość wqehfrihfofr
to najpierw sprawdz czy jemu zalezy w ten sam sposob na Tobie... jezeli nei a zamieszkasz z nim moze Ci byc ciezko....i mozesz cierpiec

Gość wqehfrihfofr
ja tez mam przyjaciela myslalam ze tylko przyjaciela a ostatnio mi sie przysnilo ze sie kochamy jakos od tego czasu nie moge myslec o nim jak o moim przyjacielu bo wraca ten sen i to jaki mily byl hihihhi rozmarzylam sie....

Moze zle mnie zrozumiecie, ale nie postrzegam Go jak mezczyzny... On zawsze był przy mnie kiedy Go potrzebowalam i na odwrót. Przy Nim czuje sie bezpieczna, wiem ze mnie nie skrzywdzi.

Gość Zaryzykuj

Gość blue lagune
czyli jednak go kochasz :) radzę zobaczyc czy On Ciebie też bo z cazsem mogą byc problemy On kogos znajdzie i będzie klops:o

Jako Przyjaciela owszem, jako mezczyzne-nie, raczej nie! Z tego co mowi, nie chce narazie z nikim sie spotkac, robi wszystko bym ja była szczesliwa ! i Jestem co najwazniejsze!

Gość blue lagune
tez to kiedys słyszałam ;-) od swojego przyjaciela i obecnie jestesmy razem :) wiesz miałam kilku przyjaciół płci męskiej i powiem Ci że jeśli obie strony nie maja nikogo to wczesniej czy później pojawia sie uczucie ❤️ jak jest obustronne to OK :) gorzej jak tylko z jednej strony wtedy klapa moze on cos do Ciebie czuje i kocha Cie nie jak siostre ale jak kobietę lepiej przed zamieszkaniem wybadaj jego zamiary :P

Gość alicja_20
madra rada,zastanow sie... moj przyjaciel,najlepszy z ktorym spedzalam cale dnie,a bez kontaktu usychalam ...nie wiem wlasciwie co to bylo nie wytrzymywalam bez jego obecnosci byl zawsze kiedy go potrzebowalam byl mi bardzo bliski..za bardzo i mysle ze ze wzajemnoscia...po prosu jakos nie umielismy sie odwazyc do pierwszego kroku poznalam go jakies 2 miesiace temu z moja kolezanka,ot tak sobie bylismy w klubie i zapoznalam ich teraz sa para jestem zazdrosna i zla,ale chce zeby byl szczesliwy teraz widujemy sie rzadko,nie chodzimy juz tylko we dwoje do klubu bo jest Ona nic nie mozemy robic jak kiedys bo jest Ona ehh jest Ona to ona teraz bedzie jego najlepsza przyjaciolka...taki jest priorytet :(

W sumie to On wpadl na ten pomysl, a mnie ten pomysl wydal sie rewelacyjny i zwariowany przede wszytskim..ale my zawsze tacy bylismy...:) Ale teraz zaczynam miec watpliwosci. Chyba jednak biore pod uwage ze ktores z nas , albo oboje mozemy sie w sobie zakochac...On Jest Przystojny i przede wszystkim posiada cechy, których szukam u mezczyzn.Tylko ze do tej pory kocham Go tylko jak Przyjaciela.

Gość wqehfrihfofr
kurcze.... a ja zawsze myslalam ze nas laczy naprawde tylko przyjazn i jestem pewna ze z jego strony tak jest.. to mi cos zaczelo pikac (obydwoje kogos mamy) wiec dobrze przemysl sprawe.... ktos madrze powiedzial dopoki on jest sam jest ok....

Gość wqehfrihfofr
kocham jak przyjaciela.... kocham jak mezczyzne... a gdzie jest granica??? ja o swoim przyjacielu nigdy bym nie powiedziala ze go "kocham jak przyjaciela" po prostu byl moim przyjacielem :)

kocham jak przyjaciela=kocham jak brata

Gość qwertyuiio
Kochasz go jak kobieta mężczyznę Nie wciskaj tu nam górnolotnych kitów

heheh, ja nikomu niczego nie wciskam... ..On tez powiedzial mi, ze mnie kocha...ale czy jak siostre, czy jak kobiete..tego juz nie wiem:/

Gość beznadziejna jesteś kobieto
:O

???

Gość wqehfrihfofr
wiem!!!!!!!!! on jest GEJEM!!!!!!!!!!!!!!

Gość **wwaaww**
hmm.. też kiedyś miałam takiego przyjaciela- noce i dnie- sp.ędzaliśmy na rozmowach.. też zamieszkaliśmy razem... czym się to zakończyło? wylądowaliśmy w łóżku. jednym łóżku. Zostaliśmy parą. Poxniej- pwoiedziałam ,że ja nie jestem przekonana, czy go naprawdę kocham. Zostawił mnie, mówiąc- że w takim razie- wspólna przyszłość nie jest nam pisana. Cierpiałam mocno i długo, uświadomiłam sobie, że jednak kocham... On- nie wierzył.. Nie chciał.. Po roku- stwierdził, że to był błąd, że mnie zostawił, że mnie kocha, że chce wrócić.. Wtedy- ja nie chciałam... Mimo tego też znaleźlismy się w łóżku.. Ale to o niczym nie świadczyło.. ja- nie mogłam sie oprzec jemu, on- ma słabość do mnie.. Dziś- jesteśmy z innymi partnerami, ale- jesteśmy przyjaciółmi.. Kocham go- jak brata, jak przyjaciela, on- mnie również, nadal- mamy do siebie słabość, ale -szanujemy się.. Przemyśl Przyjaciółko Swojego Przyjaciela, czy Wasz związek przyjacielski przetrwa taką próbę....

wqehfrihfofr ..ni e jest gejem:) A moze i szkoda! **wwaaww** własnie tego sie obawiam, ze wyladujemy pewnej nocy w łozku. Sama nie wiem, co myslec. Z jednej strony bardzo chce byc blisko Niego, najczesciej jak to mozliwe, z drugiej strony to bardzo ryzykowne.

Gość qwertyuiio
Urodzi wam się córeczka i będziecie razem Ty sama siebie oszukujesz jak mówisz że to tylko przyjaciel Kobieta+Mężczyzna+Miłość+Mieszkanie ze sobą Co to może znaczyć ?

fajne jest to co piszesz..heheeh Męzczyzna+kobieta+ wspolne mieszkanie = Przyjaźn ( równiez) :):):)

Gość taaaaaa
mieszajcie se w zyciu. Na własne żczenie! Pierniczcie o przyjaźni! Kochasz go jak przyjaciela, ło matko słuchac tego już nie kogę. Pierdoły saskie!!!!!!!!!!!!!!!