Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura_p83

granice przyzwoitosci???? czy istnieja w zwiazku?

Polecane posty

Gość laura_p83

moje pytanie skierowane jest do osob bedacych w stalych, kilkuletnich zwiazkach...a mianowicie czy istnieje jakas granica w waszym zyciu intymnym, ktora boicie sie badz nie chcecie przekroczyc z jakiegos tam powodu( mam tu na mysli dwoje ludzi- Ty i Ona bez osob trzecich:) tzw trojkatow-one nie wchodza w gre)wiec czy zrobicie duzo a moze wszystko dla swojego partnera czy jednak jest ta granica ktora zmusza was do zatrzymania i powiedzenia stop.jestem ciekawa waszych opini, bo sama jestem w powaznym zwiazku i jestem w stanie zrobic wszytsko by zadowolic partnera...uwielbiam z nim probowac nowych rzeczy i odkrywac krok po kroku nasze fantazje. Tak wiec w naszym zwiazku w sprawach intymnych nie ma przyzwoitosci:)jak jest u was? ciekawska....

Gość 20072007
jestem w związku ok.13 lat i być może mam jakąś ograniczoną fantazję..ale jak na razie nie było nic czego bym chciała a się wstydziła i odwrotnie. Ale pewnie dlatego, że nie marzą nam się ekscesy z moczem, kałem..na takie sprawy to bym się na pewno nie zgodziła :o

Gość laura_p83
mnie osobiscie tez te perwersje z kalem nie kreca...

Gość laura_p83
ale lubie seks analny i wiem ze kazda kobieta jest w stanie go pokochac pod warunkiem ze ma delikatnego i czulego partnera

Gość PozdroFan
W seksie nie można mówić o przyzwoitości.O tym się mówi w drobnomieszczańskich domach i kościele.

Gość laura_p83
zdziwilbys sie jacy ludzie sa przyzwoici...i bardzo latwa sie gorsza

Gość rewa
jestem wzwązku 10 lat wszystko było próbowane oprócz kału i moczu

Gość laura_p83
cd...wszystkim co odbiega od normy rzecz jasna

Gość laura_p83
jesli wszytsko bylo probowane to co jest teraz? jest jeszcze na co czekac?

Gość rewa
z moczem można spróbować ale kał odpada

Gość Jestes dziewica
Absolutnie wszystko :) Nie bez powodu mowia ze milosc oralna jest piekna bo z serca...Tak jesttez z innymi rzeczami

Gość PozdroFan
83 to twój rocznik?Jest na co czekać.Zapewniam.Młoda dupeczka z ciebie:classic_cool:

Gość laura_p83
moze i mloda ale tez szybko sie nudze i naprawde majac 23 wyprobowalam wiele z miom partnerem i tak sie zastnawiam co dalej...jak sie skoncza pomysly

Gość PozdroFan
zmień partnera.a tak serio co myślalaś że sex jest czymś nadzwyczajnym?zawsze się nudzi z czasem.nowy partner daje świetne wrażenia ale na krótko.potem znowu dopada cię nuda.

Gość jest
sex wszechświatem ludzi którzy go tworzą, granice w związku pełnym zaufania nie istnieją. Nie znaczy to, że trzeba je przekraczać, sama świadomość możliwości ich przekroczenia, przy wspólnej akceptacji stwarza możliwośćci nieograniczone...