Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vertrauen

Jeśli nikt nie odpowiada na mój topik, to czy znaczy to że

Polecane posty

Gość Vertrauen

jest durny? :P Zadałam pytanie, które mnie dręczy, ale nikt nie odpowiedział

Niekoniecznie :) To znaczy tylko, że nikt się nim nie zainteresował. Może wrzuciłaś go o nieodpowiedniej porze albo w nieodpowiednim dziale i utonął? Spróbuj jeszcze raz, z innej mańki. Najlepiej wieczorem :D

A połykacz żyraf się dowartościowuje przy pomocy stwierdzeń typu \"jesteś durny\" /do dziewczyny/ :D

koleżanka zrozumiała, ale niezręczne sformułowania nie bawią jej aż tak bardzo, żeby poprawiać sobie samopoczucie czyims kosztem.

koleżanka tak samo sie czepia jak i ja, więc jednak nie zrozumiała :-P niech nie zaprzecza bo sie pogrąża, a połykacz ,owszem bawi sie, bo forum jest do zabawy :-P żegnać koleżanke

Ondyna, połykacz tak ma, kwestia przyzwyczajenia;) Na moje tematy nikt nigdy nie odpowiada, więc ich nie zakładam.Po trzecim zrozumiałam , ze nie mam daru zakładania popularnych tematów i pogodziłam sie z losem wiecznego dopisywacza:)

Arava, ja tylko nie rozumiem po co ty sie tłumaczysz komuś dla kogo wyrocznią może być coś takiego jak kafe :-0:-P niech sie dziewczyna dalej uczy życia na grzybicy itp.:-0 przecież to jej życie :-0

JakośćPierwsza--- :) gratularu, dobra prowo.. nie jest zła :P Ja zbyt często biorę ludzi na poważnie, za dużo ich się wokół mnie kręci w realu. To niezdrowe. A potem dokarmiam połykaczy ;)

Nie tłumaczę sie , tylko na kafe tak jest- rzadko który poważny temat cieszy sie popularnoscią.Natomiast prowokacja im durniejsza, tym lepsza.... Nie dla kazdego kafe jest miejscem li i jedynie rozrywkowym , niektórzy szukaja tutaj takze rady , wsparcia, pocieszenia, instrukcji dotyczących seksu analnego, zdiagnozowania ciąży....albo męża, jak ja nieustajaco od 7 lat:P:P i , niestety, spora częśc nie została obdarzona ani poczuciem humoru, ani nie wyczuwa ironii...trudno, takie życie. Idę piec ciasteczka zanim spoważnieje do reszty:P:P

gupek mam gosci z dziecmi , powinnam podac 🌻 sino lukrowane??? będa gwiazdki , trzeba byc przyzwoitym. poza tym nie podzielam fascynacji niektórych na tym forum:P