Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isztarek

Niektórych z Was jest mi żal

Polecane posty

Robicie ranking kto ma coś lepszego czy goszego? Tu na forum wszystkie jestescie bogate piekne, wasi narzyczenia to lekarze informatycy, inzynierowie. Smiesza mnie wypowiedzi zarabiam 6000 zł mój partner wiecej, a kupno kiecki za 1000 zł to wstyd. Forum jest anonimowe i nik WAs nie sprawdzi, ale kłamstwa i przygryzanie innym jest waszym hobby? Ktos napsiałł ze zarabia 670 zł, a partner 800 i zaczeła sie już jatka i ubliżanie, ze noierób leń itd itp. Litości poieniadze szcescia nie dają, a na forum na prawde nikomu nie imponuje czy masz suknie za 9000 zł, a pod kościół pojedzisz nowym Cayenne, które dostałas od meza na urodziny. Pieniadze to nie wszystko, ale widze, że Forumowiczkom bardzo to imponuje. Wyluzujcie

Gość mi ciebie
tez jest zal..czytam twoje inne wypowiedzi i serce mi peka jaka jestes prosta

Gość pyszczka
Moim zdaniem masz trochę racji, forumowiczki chwalą się, korzystając z anonimowości, ile to nie mają certyfikatów, ile zarbiają, ze maja mieszkania, samochody. A człowiekowi wstyd i azdrosc, ze jest normalnym bidnym studentem, ze na kiecka slubna uskladala mu babcia (kochana moja :-) ) i ze bedzie musial po slubie mieszkac w wynajetej kawalerce.

Gość i tak zakochana
ta....gdyby wszystkie były takie bogate, to miały my inne pasje niz zamulanie na kafeterii i dogryzanie innym ja tez mieszkam w wynajetej kawalerce z mezem i kotem, dochodów mamy tyle ze az szkoda gadac, ale powoli sie rozkrecamy. piekne wesele wyprawili nam rodzice, ale teraz juz musimy sobie dawac sami rade. i jakos idzie. zyjemy w zgodzie i szczesciu

Jeśli chodzi o tą wypowiedź to jak najbardizej się z nią zgadzam. Zazdrość i chwalenie się to rzecz ludźka ale z umiarem :)