Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domitex

sprzedaż ubranek dla chłopca

Polecane posty

Gość domitex

czy ktos ma do sprzedania jakies fiemówki, w atrakcyjnych cenach na chłopca w rozmiarze 62, 68?

Gość domitex
miało być "firmówki".....sorka, za szybko piszę .... Może jakis link na allegro ktos może podac do swoich ubranek lub przesłać oferte na maila. chce kupić kilka rzeczy bo tak się bradziej opłaca.... Gł. interesuje mnie kamizelka (bezrękawnik), bluza, ogrodniczki , ale nie tylko....

witam cie moj synek ma same firmowki ciuszki, kuouje je w tzw sklepach ciuchlandach, dlugo nie moglam sie przekonac do nich ale wreszcie sie przekonalam, mozna tam znalezc duzo oryginalnych i zadkich w polsce ubranek i nieraz nowych, znam bardzo duzo amm ktore kupuja w takich sklepach jest to duza oszczednosc(bluzeczka dl rekaw wychodzi max 3zl) ja staram sie wybierac nowe , po zakupoie piore , prasuje i synek nosi, nikt niewie ze to z ciuchow a kazdy sie zachwyca ze ma fajne ciuszki bo naprawde wzory na bluzkach kroje sa rzadko spotykane w naszych sklepach, warto sie zastanowic

witam cie moj synek ma same firmowki ciuszki, kuouje je w tzw sklepach ciuchlandach, dlugo nie moglam sie przekonac do nich ale wreszcie sie przekonalam, mozna tam znalezc duzo oryginalnych i zadkich w polsce ubranek i nieraz nowych, znam bardzo duzo amm ktore kupuja w takich sklepach jest to duza oszczednosc(bluzeczka dl rekaw wychodzi max 3zl) ja staram sie wybierac nowe , po zakupoie piore , prasuje i synek nosi, nikt niewie ze to z ciuchow a kazdy sie zachwyca ze ma fajne ciuszki bo naprawde wzory na bluzkach kroje sa rzadko spotykane w naszych sklepach, warto sie zastanowic

Gość domitex
driveri-dzięki ! Ale chciałąbym kupic przez neta.... tak wygodniej...nie mam czasu biegać po sklepach! Ubranka mogą być uzywane, spoko tylko jakies firomowe.... pozdawiam

jak chcesz to ja mam rzeczy ,ktore wysprzedaje po moim synku napisz do mnie lilita@tlen.pl