Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet ale misiowaty

Czemu dziewczyny wola tylko szczuplych facetow a do tego...

Polecane posty

Gość Fajny facet ale misiowaty

dobrze wyksztalconych, zaradnych jak one to nazywajom ? ja skonczylem tylko szkole sredniom i pracuje w hipermarkecie bo niestety innej pracy niema a gdzies trzeba pracowac przyznam ze niestety niejestem szczuply ale dbam o siebie bo zawsze jestem czysto i shludnie ubranym facetem do tego pachnacym i nie pale. jednak czuje ze one sa dlamnie poza zasiegiem dlaczego one wybierajom tylko tych bogatszych, przystojniejszych i koniecznie po studjach ? przeciez wykrztalcenie nie jest miara wartosci czlowieka wiec o co chodzi ? dlaczego niespojrza one na moze grubszych ale milych, sympatycznych kturzy napewno by je kochali bardziej niz ci co one z nimi sie spotykajom. pozniej oni je rzucajom a one placza jakie to sa nieszczesliwe, zle trafiajom itd po czym kiedy zapomna juz jak facet ich potraktowal wiaza sie z kims takim.... a inni nie majom szans... DLACZEGO ?

Gość sprawdź swoja ortografię
a będziesz miał odpowiedź.

Gość popracuj jeszcze nad
ortografia i to ze jestes misowaty znaczy ze jestes leniwy i nie dbasz i siebie

Gość izz....
Dlatego ze nie spotkales tej wlasciwej dla siebie.Zycze powodzenia w odszukaniu:)

Gość Smutna Pusia 22
DEBILKI JESTESCIE !!!!! Sadzicie, ze kazda otylosc to zaniedbanie ?????? Zal mi Was....

Gość nie przejmuj sie tym
przestań sie czepiać chlopak pisze jak umie, nie każdy jest mistrzem ortografi, ważniejsza jest chyba treść czyli jego problem być może szukasz zainteresowania wśród niewlaściwych dziewczyn sam napisaleś że jesteś fajny ale misiowaty :) wiec może rozejrzyj sie nie za super laska tylko normalna dziewczyna, która tak jak ty nie jest idealna ale też może być fajna :)

hehe sama jestes debilka spaslaku

Gość a dlaczego
faceci wolą ładne, szczupłe i bogate? hipokryzja i tyle. marzy wam się nieziemska dupa a sami nie dbacie o siebie. oczywiście jak kobieta szuka zadbanego i zaradnego mężczyzny to jest kurwą i materialistką :(

i skoro on jest misiowaty to czemu ugania sie za szcuplymi..niech znajdzie sobie laske tez misiowata

=>a dlaczego- popieram Ci e 100 %

Gość Smutna Pusia 22
tylko wyzywac potrafisz malpo jedna !!!! nie lubie jak sie generalizuje SKORO JA MOGE SZYBKO SCHUDNAC TO JAK KTOS INNY NIE CHUDNIE ZNACZY ZE MU SIE NIE CHCE... nic bardziej mylnego... przemiany materii sa rozne wiec nie obrazaj mnie i nie wyzywaj od spaslakow

Gość słuchaj no
Pusia bierz dupsko w roki i wypieprzaj na siłownię albo do lasu na jogging bo już mi się nie chce czytać twojego pierdolenia i odstaw tę michę czipsów co ją trzymasz teraz w łapie

Gość a ja mam nieodpatre
wrazenie ze ten topik jest autorstwa Pusi 22 :) kolejny o nadwadze rujnujacej zycie... :D

Gość słuchaj no
w troki miało być czyli ogólnie: bierz się do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zdecydowanie podróż marzeń
. . . . . . JA NIE MOGE CO ZA GENIALNA PROWOKACJA . . . .

ładne i szczupłe ( nie anorektyczki ) - tak ale bogate ??? po co ? razem możemy do czegoś dojść byle dziewczyna byłą pracowita i nie nastawiona wyłącznie na konsumpcje

Gość a ja mam nieodpatre
ten post to prowokacja :O

Gość a ja zaprzeczę
ja mam misiowatego, grubego faceta, ale niestesty można by polemizować czy on mnie bardziej kocha niż by mnie ktoś przystojniejszy kochał. Niestety często się czuję zaniedbywana, ale nie mogę go rzucić bo to jest bardziej skomplikowana sprawa.

nie jestem malpa i grubasem tez nie .tylko szczupla dziewczyna i nie uzalam sie nad soba...bo zamiast gnic na kanapie ide na basen

ja uwielbiam kiedy facet jest troszke \"wiekszy\" jak np moj - 180 cm, 90 kg... ale pasuje mu to , nie wygląda grubo tylko tak.... mesko. nie moglabym byc z jakims chudzielcem ... bleee ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku. Otylosc to juz przesada :o

Gość gdshjgh
"ładne i szczupłe ( nie anorektyczki ) - tak ale bogate ??? po co ? razem możemy do czegoś dojść byle dziewczyna byłą pracowita i nie nastawiona wyłącznie na konsumpcje " ale gdybyś miał taki abtrakcyjny wybór bogata czy biedna to co byś wybrał? przyznajesz ż wygląd się liczy a to ostatnie co opisałeś to jest właśnie zaradność kobiety też szukają tego u mężczyzn - tylk ow tedy wmawia się im materializm

Gość Michau Aniou
a co powiecie o facecie 178 cm 110 kg albo dziewczynie 160 cm 105 kg ???? moze dbaja o siebie, ladnie sie ubieraja, sa czysci pachnacy a powodzenia nie maja ? BO SA GRUBI ????????????????

jak dla mnie to mój wymarzony facet może mieć nawet wykształcenie zawodowe byleby miał coś w głowie... ja sama mam wyższe wykształcenie... a grubych facetów nie lubię i koniec! tacy są nachalni i natrętni... jestem szczupła (mam świetną przemiane materii) i szukam szczupłego

Gość a_co_wy_na_to
Ja tam uwielbiam misiowatych panow :)

kazdy normalny czlowiek woli miec lepiej niz gorzej.przykladajac taka teorie do Twojego problemu-kobity wola madrego, przystojnego i bogatego, niz glupiego, brzydkiego i biednego.Ty jakbys mial wybor piekna madra i bogata, a brzydka, glupia i biedna wybralbys ta pierwsza.nie wiem czego tu mozna nie rozumiec:)

pojęcie materializmu moim zdaniem wymyślili niezaradni faceci bez ambicji, ktorzy tylko siedza i narzekaja ze pracy nie ma, ze malo zarabiaja itd... dlam nie materialistka to dziewczyna ktora jest wylacznie z facetem dla jego kasy.... podam tu przyklad - dziewczyna nr 1 z biednego domu, skonczyla studia, pracuje i zarabia odpowiednio jest z facetem ktory rowniez dobrze zarabia, skonczyl studia, ma mieszkanie czy tam domek. sa razem ale ona mu sie doklada, razem dziela obowiazki i mają wspólną kasę.... TO NIE JEST MATERIALISTKA TYLKO JEST Z NIM BO OBOJE SA ZARADNI I AMBITNI - dziewczyna nr 2 skonczyla zawodowke, jest bardzo ladna, ale bez ambicji, bez planow na przyszlosc. jednynym planem jest poznanie goscia z kasa ktory zapewni jej przyszlosc. ona idzie na gotowe. sama nie pracuje bo po co skoro on moze itd itp TO WLASNIE JEST MATERIALISTKA !!! co o tym myslicie ?

Gość gdshjgh
no i 100% się z Tobą zgadzam Michu

Gość a_co_wy_na_to
"a co powiecie o facecie 178 cm 110 kg" Dla mnie bomba :D

Gość myślę że..
jesteś głupi