Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmm

kiedy mamy dni płodne?????

Polecane posty

Gość mmmmmmm

kiedy mamy dni płodne???????????

Gość didi69
jeśli masz regularny okres to w samej polowie

Gość mmmmmmm
czyli podczas okresu...?

Gość płodne płodne
ogólna zasada- kiedy odczuwasz że jest mokro i wilgotno no i jest śluz (szczególnie ten przypominający białko kurze) no i koło owulacji..najlepiej poczytaj w Internecie- jest wiele na ten temat yutaj zbyt pobierznie bym to napisała...a książki mi się nie chce pisać..lepiej poczytaj "gotowce"

Gość płodne płodne
zbyt pobieżnie! rzecz jasna (ale błąd!!!!)

Gość mniej wiecej
14 dni w tyl od ostatniego dnia cyklu...zlezy kto ma jakie cykle...kupa pisania na ten temat, wejdz na strone odpowiednia...

Gość to-tylko-ja
Dni płodne są tak mniej więcej w połowie cyklu. Cykl zaczyna się pierwszego dnia miesiączki. Jeżeli twój cykl od pierwszego dnia miesiaczki do następnego pierwszego dnia trwa np. 26 dni to owulacje masz ok 9-17 dnia cyklu. Ale owulacja czyli jajaeczkowanie moze się przesunąć. I do tego plemniki przezywają w organiźmie kobiety ok 2-3 dni. pozdrawiam

Gość to-tylko-ja
Długość cyklu w dniach Owulacja zazwyczaj występuje w dniu 26 10-14 dzień cyklu 27 11-15 dzień cyklu 28 12-16 dzień cyklu 29 13-17 dzień cyklu 30 14-18 dzień cyklu 31 15-19 dzień cyklu 32 16-20 dzień cyklu 33 17-21 dzień cyklu 34 18-22 dzień cyklu 35 19-23 dzień cyklu 36 20-24 dzień cyklu 37 21-25dzień cyklu 38 22-26 dzień cyklu 39 23-27dzień cyklu