Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhh

Figura DODY- jak miec takie calo???

Polecane posty

Gość Ewa 105
ahhh Ty widzialas jakie skrzynecka ma obwisle miesnie przedramienia i jakie grube? no doda figure ma swietna, w ogole ladna dziewczyna, ale pusta jak beben!!!

Gość wstaniesz rano i wszystkie
normalna niebrzydka dziewczyna. po co miala odsysać tłuszcz skoro zawsze gruba nie byla. od malolata trenowala lekkoatletyke -ojciec trener na własnej siłowni. ja mam 27 lat. od 11 trenuje na siłowni 3 razy/tydz. ćwicze te partie ciala których wyćwiczenie nie zabiera kobiecości a wręcz odwrotnie. rodzilam. nigdy nie mialam celulitu ani rozstępów .mam brzuszek, jak nastolatka. skalpela na oczy nie widzialam.korzystam z sauny i basenu, jeżdze na nartach i desce. ja moge to i ona może.nie każdy kto dobrze wygląda musial się operować.

Gość mumineczka pigmenteczka
zazdrosnice..... jak tak mozna w ogole..wstydzcie sie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamka 2010
ale fakt jej taki ze figurke ma bardzo ładna

Gość kamka 2010
kochani doda ma troche ponad 160cm ,jak czytam ze ma piekne długe nogi to smiac mi sie chce długie nogi to ma ale vameron Diaz a nie doda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wystarczy pojechac na nagranie ddtvn z jej udzialem i zobaczyc jak wyglada w rzeczywistosci pozd

Gość cmentarna oragne342
co z tego ze zoperowala sobie nos?!skoro byl on jej kompleksem i chciala to zmienic to chwala jej za to!ja tez mam okropny nochal i tez mam kase i rowniez zamierzam go zmienic diametralnie.... ludzie!jestescie tacy zawistni i wredni ze az was sie czytac nie chce! gdzie ona jest brzydka?normalna dziewczyna bez makijazu...ma moze troche meska twarz tj dolna jej czesc ale nie jest jakas najgorsza... nie rozumiem czemu tak kogos szkalujecie...skoro jej zazdroscicie to zamiast ja osmieszac i wytykac braki, zajmijcie sie soba i nazbierajcie kasiore a potem naprawdzie sobie to co wam sie u was nie podoba a nie wyzywacie innych....

Gość ja pierdziu ale piekna jestem
sprawdzilam w wikipedi ile ta Doda ma lat i myslalam ze padne! myslalam ze 40 a ona dopiero 26 i juz wyglada jak stara raszpla!I juz po zabiegach kosmetycznych...ja pierdole...no to pozbylam sie wszelkich kompleksow przed chwila,mam 34 lata i ani nie mam takiego zniszczonego pyska jak ona a figure i bez simlowni i bez zabiegow mam zajebistniejsza! Czym sie ludzie zachwycacie????????? A cyckow silkona nie zazdroszcze bo nie potrzebuje!