Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca1234

Ból głowy u mężczyzny po stosunku ??

Polecane posty

Gość niewiedząca1234

Drogie Panie. Czy spotkałyście się z czymś takim, że mężczyzna kiedy dochodzi do końca, to pojawia się u niego bardzo silny ból głowy w okolicach skroni i trwa jakoś godzinę po stosunku? Mój się na to skarży i chciałabym zaczerpnąć informacji, czy to czasem występuje, czy to jakieś normalne i jak to leczyć, bo ponoć apapy i ibupromy nie pomagają.

Zwykle po stosunku u mężczyzny jest duży spadek ciśnienia, dlatego najczęściej chciałby natychmiast zasnąć. Może ten ból związany jest z tym spadkiem ciśnienia? Spróbuj bardzo mocną kawę. Jak nie pomoże, to niech zgłosi problem lekarzowi pierwszego kontaktu. :)

Gość jupiiii22
mój facet miła coś takiego gdy miał dużo stresów w pracy i był bardzo zmeczony... miał przez to nadciśnienie, ale jego bolała głowa w trakcie orgazmu...

Gość niewiedząca1234
No właśnie to nie jest po tylko w trakcie,przed samym końcem, kiedy napięcie jest największe, więc środki podwyższające ciśnienie mogą jeszcze bardziej ból spotęgować. A co do stresów .... no nie wydaje mi się, że to jest z jakimiś stresami związane. Ale dzięki za aktywność i proszę o jeszcze.

Gość hahahahah

Gość Wiedze na ten temat
Longhairdo posiada z autopsji...

Gość Pory nie sa najlepsze
bo psuja sie warstwowo a to powoduje capienie.

Gość Longhairdo
Podejrzewam ze nie probowales wiec nie wiesz, ze por odzywiony zdrowym nasieniem niemalze rozkwita. A i warstwy grubieja i nabieraja zywszego koloru. Rzeklbym ...prawdziwa dzungla.

Gość Pory nie sa najlepsze
Tiaaa, taki zywy pistacjowy kolor we wlosach to czysta rozkosz. Jezeli chodzi o warzywa to uwielbiam sie masturbowac dorodna pelna fosforanow marchewka, nie zapominam tez o zaletach pietruszki, gardze zas selerem bo wtedy cipka pachnie jak paluszki pani Marzenki, kucharki miejskiego przedszkola nr25 w Sosnicach Zaslonnych.

Gość Longhairdo
No coz, szczesliw jestem ze takowego organellum jak Twoje nie posiadam i nie musze maltretowac biednych warzywek. W celu zapobiezenia przykremu zapachowi po uzyciu selera, proponowalbym podsypanie uwczesniejsze organellum kilogramem saletry. Korzysc obopolna i dla Ciebie i dla selera. ;D

Gość only_orange
mam inne zdanie na ten temat , czy Abp. Wielgus vel Grey jest dobrym człowiekiem :classic_cool: jak nie to już nie wiem co robić :D czy kościół to już jest czy nie ? Trapi mnie to pytanie od rana nie wiem co począć ?!

Gość niewiedząca1234
prosiłabym o poważne komentarze na ten temat

Gość teo tea
moj Misiek tez ma tak czasami.Nie moze dojsc bo zaczyna bolec go glowa.Albo juz po stosunku skarzy sie na bole.Zdarza sie tak raz na jakis czas.On tlumaczy to tym ze czasem zbyt intensywnie sie kochamy albo ze cos go denerwuje( czyli stresuje sie czyms).

Gość niewiedząca1234
No właśnie w tym problem,że kochamy się normalnie,spokojnie. Stresów żadnych nie ma,bo rozmawialiśmy i jestem pewna.

Gość gwasz
ja odczuwam bardzo silny ból głowy podczas wytrysku, trwa to 2-3 minuty po wytrysku, aż mroczki latają w oczach, potem szybko ustępuje, pierwszy raz odczułem to 4-5 m-cy temu jak kochalismy się z partnerką na stojąco (tzn. ona siedziała na blacie kuchennym), potem pojawił się po miesiącu, teraz co 2 tygodnie, zauważyłem że pojawia się na pewno po przerwie koło 5-6 dni, np. jak mam stosunek na wieczór i ten ból , to przy następnym stosunku rano lub na wieczór już się nie pojawia, z poczatku to było tylko na stojąco, teraz w innych pozycjach,nie ma znaczenia czy to ja "pracuję" czy leżę spokojnie a partnerka robi mi dobrze ustami lub reką, tylko ta przerwa musi być z 5 dni, ten ból zaczyna się w potylicy i obejmuje cała głowę, ja stoję jak sparalizowany przez 2-3 minuty, miał kto cos takiego ? Nie pojawia sie ten ból przy jakimś innym wysiłku, nawet jak robię pompki czy wbiegam szybko po schodach na 10-te piętro, mam 46 lat,