Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagulinka

jaki kolor ścian i dodatków

Polecane posty

no wlasnie tez nie chce bialych, myslalam o bordowych dodatkach ale nie wiem jak ikolor ścian

Gość to go napisz
matko :O bordowe dodatki do takich mebli? :O kolor scian moze skorupka jajka lub cos innego w bezach a dodatki kremowe albo w zywych barwach

Gość plum plum plum
zielenie, błękity, pastelowe żółcie... wiele kolorów pasuje, tylko wybierz te które lubisz

Gość nowa znajoma
Mam nadzieję że masz dużą sypialnię skoro decydujesz się na takie memble.....

Gość milkChocolate
taki lajtowy jak jest na zdjęciu :-D

Gość plum plum plum
bordo mówisz? hmm ja akurat nie przepadam za tym kolorem, chyba że bordo + amarant + złoto --> indyjski przepych, ale z tak nowoczesnymi, prostymi meblami nie wiem czy to by dobrze wyglądało

Gość to go napisz
ale bordo jest za malo kontrastowy do takich ciemnych mebli trzeba sypialnie ozywic zywymi barwami

to moze jeszcze mi poradzicie kali kolor do mebli w kolorze olchy pasuje?? czy taki ostry oranz np moze byc?? a kjak nie to jaki ?????

Gość viorika79
Laski,czasem mi sie wydaje,ze niektore z nas sa daltonistkami albo bezgusciami... Jak nie wiecie jakich kolorow uzyc to sugerujcie sie gotowcem.zawsze to latwiej...co Ci nie pasuje Dagulinko w tym kolorze ze zdjecia?przeciez jest ok...jedynie odcien bym zmienila-na jakies beze,piaski...cos takiego. chociaz...w sumie to nie poawiedzialas w jkim stylu sa te Twoje meble...nowoczesne czy retro..jak nowoczesne to mozna bardziej zaszalec z kolorem... w sumie to nie jest moj gust i na szczescie nie mam tego problemu:) ja tam wole eklektyzm-meble i style kazde z innej parafii;)akurat "zestawy"mi nie leza... i daruj sobie to bordo:obedzie dennie...

Gość viorika79
a w sypilani na samym dole ja bym sie najlepiej czula gdyby sciany byly koloru...takiego jak zielen na poscieli:)taka...b jasna oliwka...

Witaj! Meble o takim zabarwieniu są dość charakterystyczne i przykuwają uwagę. W takim przypadku postawiłabym na naturalne i jasne odcienie na ścianach. Unikniesz zbyt ciężkiego efektu. ;) Przygotowałam dla Ciebie kilka propozycji kolorystycznych: jedwabny popiel, bezmiar przestrzeni, natchnienie, kwiat wiśni bądź minimalistyczny beż. Meble będą doskonale prezentować się na tle delikatnych odcieni na ścianach. Kompozycja idealna. :) Powodzenia!

Gość zaryzykuj
przy takim kolorze mebli zrobiłabym pastelowo-szare ściany i dobrała do nich obrazy, może coś ze światowego malarstwa, piękne reprodukcje i w dobrej cenie odkryłam na stronie DCN Gallery , szczerze polecam http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/malarstwo

dokładnie - szary bedzie idealny do wiśniowych mebli, ale nie przesadzaj z bordowymi dodatkami. to już nie będzie pasowało. postaw na jasne dodatki w odcieniach sarości, ale mozesz je wzmocnić np grafitem, czernią, złotem. złoto będzie tutaj bardzo dobrze współgrało