ładoga 0 Napisano Styczeń 6, 2007 mój ma już 32 dni :o raczej mam nieregularne, a teraz taki stres :o ciąża to nie jest, powodów nie było, chyba że to jakieś super plemniki a ja mam połączenia przez całe ciało z jajowodami :D a i tak schizuję ;) najdłuższy cykl to będzie na pewno ten majowo-maturalny :D jaki był wasz najdłuższy? pocieszcie że nie mam się czym martwić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herbatka11111 0 Napisano Styczeń 7, 2007 heh, ja jestem w 34 (mimo brania luteiny i poprzednich w miare regularnych po niej) a tez wariuje ze moze cos :) a jak mi sie slabo po solarium zrobilo to od razu wymyslilam ciąze :P nie martw się, poczekamy cierpliwie to przyjdzie :) Moj grozi, grozi i nie nadchodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 7, 2007 kiedys miałam 42 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kukuryku 0 Napisano Styczeń 7, 2007 Mój najdłuższy cykl ciągnął się kiedyś aż przez 73 dni!!! Nie licząc tego który miałam zaraz po rozpoczęciu miesiączkowania (chyba w drugim roku) trwał 6 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Styczeń 7, 2007 mnie to w ogóle mój facet nakręcił... :o czytam na kafe wypowiedzi w stylu \"my to mamy okropnie, zawsze się tak tym przejmujemy!\" a u mnie odwrotnie, nie pomyślałabym o ciąży [a gdyby chodziło o czyjś inny przypadek - wyśmiałabym obawy po czymś takim!] a przez niego sama chodzę w nerwach i za każdym razem jak poczuję najlżejszy ból brzucha to modlę się, że to okres... eh. nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku, ot co :o :( no nic, macie racje, poczekamy sobie cierpliwie. w sumie to był to bardzo stresujący miesiąc, a od paru dni to już masakra ;) o niczym nie myślę tylko \"macica, zaczynaj krwawić, macica, no już\" ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 58 Napisano Styczeń 7, 2007 moj najdluzszy to 58, schizy wtedy przechodzilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z...... Napisano Styczeń 7, 2007 a mój najdłuższy to 43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój najdłuższy 47 dni Napisano Styczeń 7, 2007 przed obroną pracy, ale nie miałam podstaw do obaw jeśli chodzi o ciążę na szczęście, bo chyba bym do reszty wtedy zwariowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yta Napisano Styczeń 7, 2007 45 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rajmunda 0 Napisano Styczeń 7, 2007 58 dlugich dni :( a naprawde bylam wtedy przerazona, bo to sie zbieglo w czasie z rozpoczeciem przeze mnie wspolzycia :( ale widocznie yla to wina stresu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
co za problem 0 Napisano Styczeń 7, 2007 moja znajoma miała ok. 90 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eufemia Napisano Styczeń 7, 2007 moj mial zazwyczaj ponad 40 dni, a ostatnio spoznil mi sie az 8 tygodni i poszlam po luteine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Via Roma Napisano Styczeń 7, 2007 najdłuższy ok. 90 dni zazwyczaj 32-38 dni, zdarza się i 40. Wydłużona I faza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Styczeń 7, 2007 znam przypadki przy PCOS po 180 dni, za to duże nieregularności powyżej 4 dni należałoby diagnozować czasami to niedoczynność tarczycy, prolaktyna itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Styczeń 8, 2007 no, mam dziś dzień 34, kupioną herbatkę z malwy i pre-test na jutro :o [choć ciąża jest niemożliwa!!] a jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okularnica *-* Napisano Styczeń 8, 2007 ja po odstawieniu tabletek czekalam 70 dni, teraz powinien przyjsc drugi okres, ale nie spieszy mu sie znowu :( teraz czekam ponad 50 dni i ani widu ani slychu :( a Wy jak mialyscie z drugim po odtsawieniu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Styczeń 8, 2007 po odstawce 42, 43, 30 itp pozniej okolo 30, teraz 33-35:( aby go nie bylo nastepnym razem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ładoga 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ha, a mój dziś przyszedł :D więc 34 - długo, ale da się znieść. tabletek w życiu nie brałam (i na razie nie planuję), więc nie pomogę Ci, \"okularnico *-*\" ale za Ciebie, \"Justyno M.\", chętnie kciuki potrzymam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach