Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiNerVa

Tampax czy O.B. ?? Jaki rozmiar ??

Polecane posty

Gość MiNerVa

Od niedawna używam tamponów firmy Tampax te najmniejsze (opakowanie koloru fioletowego) ale chce sie poradzić jaki jest najmniejszy rozmiar tamponów z O.B ?? Może nie najmniejszy ale standardowy. A i ile one kosztują ?? Będe wdzieczna za odpowiedź Pozdro !! :)

Gość SEGDA
radze zaprzestac uzywania tamponow prowadza po pewnym czasie do grzybic pochwy ktore pozniej bardzo bardzo trudno wyleczyc:( jak juz to od czasu do czasu w wyjatkowych sytuacjach typu impra wyjazd basen itd...

Polecam O.B. najmniejszy rozmiar to mini, standardowy to normal. Jeśli przestrzegania się pewnych zasad to tampony są całkiem bezpieczne, a pisanie bzdur typu, że tampony powodują grzybice pochwy to jakiś bezsens...

Gość popieram andzele
tampony ob kosztują ok 8 zł za opakowanie 16szt duze lepsze od tampax (lepiej chłonne, nic nie wycieka)

Gość popieram andzele
higieny trzeba przestrzegac to nic sie nie stanie bez przesady! tampon zmieniać co 3-4 godziny i zadnego wstrzasu nie dostaniecie ja w nocy zmieniam co oc 6-7godzin od lat i niczego nigdy nie miałam... boshe..

Gość popieram andzele
czyli to, że uzywasz tamponow tez nic do tego nie ma, bo one i tak sa w twoim organizmie ile znacie stwierdzonych przypadkow wstrzasu wylacznie spowodowanego przez tampony? ja ani jednego

do otulona_snem nikt cie nie zmusza do używania tamponów, ale nie strasz też niepotrzebnie autorki, każdy ma prawo do własnego wyboru, a ty swoimi wypowiedziami o TSS przypominasz mi takiego starego gina, który twierdził, że wszystko jest bee, a okazał się podłym kłamcą i ma sprawę w sądzie...

Gość Marrrrrlena
Wole O.B.:)

Gość gość
TSS jest niezależne od tamponów tumany. A jak sie zmienia tampony regularnue to sie nic nie stanie